KASTET PÅ GATA: Rielle Hunter sammen med datteren, som skal være John Edwards datter. Nå har han gjort dem husløs. Foto: AP
KASTET PÅ GATA: Rielle Hunter sammen med datteren, som skal være John Edwards datter. Nå har han gjort dem husløs. Foto: APVis mer

Gjorde mor og datter husløse

Barnefaren kunne vært USAs president. Alle er nok glad han ikke ble det!

SEHER.NO: Da Rielle Hunter (45), moren til John Edwards (56) barn, krevde mer penger i barnebidrag, kastet den tidligere presidentkandidaten henne og datteren på gaten.

Ifølge topphemmelige dokumenter som lekket til avisen The National Enquirer, er det unektelige beviset på at John Edwards faktisk er faren til Hunters barn. Hunter har tidligere vært Edwards elskerinne, og skal ha vært en av hovedgrunnene til at Edwards trakk sitt kandidatur til presidentembedet under sist valgkamp.

Hunter skal ha krevd en så stor sum i barnebidrag at den tidligere presidentkandidaten ble så rasende at han i praksis kastet barnemoren og datteren på gaten - bare dager før de skulle flytte inn i huset han hadde kjøpt til dem.

- John var så sint at han ikke ville la Rielle flytte inn i huset, selv om hun hadde en hel flyttebil med ting på vei, sier en kilde til Enquirer.


Edwards har lenge planlagt å gå ut med en offentlig erklæring om at han faktisk er barnets far. Men har så langt ikke innrømmet dette.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er datteren din, John!