EKTEPARET: Her er John Terry sammen med kona Toni Poole. Foto: Stella Pictures
EKTEPARET: Her er John Terry sammen med kona Toni Poole. Foto: Stella Pictures Vis mer

Gjorde lagkameratens kjæreste gravid

Deretter betalte fotballstjernen for aborten...

SEHER.NO: Den engelske landslagsspilleren i fotball, John Terry (29), er ute i hardt vær for tiden. Chelsea-stopperen har rotet seg bort i flere skandaler tidligere, men denne virker å toppe alt sammen.

Nå har det nemlig blitt kjent at Terry tidligere gjorde lagkameraten Wayne Bridges kjæreste, Vanessa Perroncel (33), gravid. Da var Terry sammen med kona Toni Poole (28), noe han fortsatt er den dag i dag.

I etterkant av affæren, skal Terry ha gitt Perroncel rundt 200.000 kroner, ifølge News of the World.

Den franske skjønnheten skal etter at forholdet fant sted, ha uttrykt sin engstelse for at Terry muligens ikke brukte beskyttelse under akten. Senere viste det seg at engstelsen var berettiget, og at Perroncel ble gravid.

Syv uker inn i graviditeten skal Terry og Perroncel ha blitt enige om at det var best å ta abort. Dette var ifølge avisen en beslutning Terry ikke presset kvinnen til, men likevel betalte han for det hele.

Terrys lagkamerat Bridge er far til Vanessas tre år gamle sønn. Han fant ut om ekskjærestens forhold til Terry, da landslagsspilleren gikk til retten for å forsøke å stoppe News of the World til å publisere historien. Det fikk Terry ikke gjennomslag for, og like etter brøt Vanessa stillheten for første gang.

- Wayne ringte meg forrige helg og begynte å skrike til meg. Han anklaget meg for å ha en affære. Det var fælt. Han sa mange slemme ting. Wayne var overbevist om at jeg var utro mot ham fordi Terry gikk til retten. Det var en forferdelig telefonsamtale og han var rasende.

Nå avslører avisen at Terry skal ha møtt Vanessa to ganger i uken siden september, uten at kona skal ha visst om det.

Dette setter et forferdelig press på landslagskapteinen før sommerens VM i fotball, men under Chelseas kamp mot Burnley lørdag, stanget Terry inn vinnermålet like før full tid.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot ryktene igjen