Gjorde kona berømt før skilsmissen

- Det var avskjedsgaven min til henne, sier Kelsey Grammer.

BLE DUMPET: Camille Grammer fikk sitt gjennombrudd som seg selv i reality-serien "The Real Housewives" i USA. Foto: All Over Press
BLE DUMPET: Camille Grammer fikk sitt gjennombrudd som seg selv i reality-serien "The Real Housewives" i USA. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: "Fraiser"-stjernen Kelsey Grammer (56) har lite pent å si om ekskona "The Real Housewives"-stjernen Camille Grammer (43).

Paret var gift i 13 år, og har i etterkant av skilsmissen brukt media til å slenge dritt om hverandre og ekteskapet. Da 56-åringen tirsdag gjestet talkshowet "Piers Morgan Tonight" kastet han mer bensin på bålet ved å si at Camille fikk akkurat det hun ønsket seg.

- Jeg vil gjerne gi et råd til kvinner som bruker setningen "jeg vil skilles" altfor mange ganger; Sier du det ofte nok vil ønsket gå i oppfyllelse.

Grammer, som giftet seg på nytt kun to uker etter at skilsmissen var et faktum, la også til at han kun hadde stilt opp i reality-programmet "The Real Housewives" for å hjelpe ekskona.

- Det var avskjedsgaven min til henne. Det var min måte å si: Hør her, jeg vet at du alltid har ønsket å være berømt, så vær så god, sier han til Morgan.

Det tidligere ekteparet har datteren Mason (10) og sønnen Jude (7) sammen som de nå begge kjemper om å få omsorgsretten til.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun ville ikke at folk skulle dømme henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer