Gjorde kona berømt før skilsmissen

- Det var avskjedsgaven min til henne, sier Kelsey Grammer.

BLE DUMPET: Camille Grammer fikk sitt gjennombrudd som seg selv i reality-serien "The Real Housewives" i USA. Foto: All Over Press
BLE DUMPET: Camille Grammer fikk sitt gjennombrudd som seg selv i reality-serien "The Real Housewives" i USA. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: "Fraiser"-stjernen Kelsey Grammer (56) har lite pent å si om ekskona "The Real Housewives"-stjernen Camille Grammer (43).

Paret var gift i 13 år, og har i etterkant av skilsmissen brukt media til å slenge dritt om hverandre og ekteskapet. Da 56-åringen tirsdag gjestet talkshowet "Piers Morgan Tonight" kastet han mer bensin på bålet ved å si at Camille fikk akkurat det hun ønsket seg.

- Jeg vil gjerne gi et råd til kvinner som bruker setningen "jeg vil skilles" altfor mange ganger; Sier du det ofte nok vil ønsket gå i oppfyllelse.

Grammer, som giftet seg på nytt kun to uker etter at skilsmissen var et faktum, la også til at han kun hadde stilt opp i reality-programmet "The Real Housewives" for å hjelpe ekskona.

- Det var avskjedsgaven min til henne. Det var min måte å si: Hør her, jeg vet at du alltid har ønsket å være berømt, så vær så god, sier han til Morgan.

Det tidligere ekteparet har datteren Mason (10) og sønnen Jude (7) sammen som de nå begge kjemper om å få omsorgsretten til.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun ville ikke at folk skulle dømme henne