Gjorde jente gravid som 15-åring

- Jeg kunne hatt et barn på 25 år, avslører den populære TV-stjernen.

FANT KJÆRLIGHETEN: De to siste årene har Mario Lopez vært lykkelig gift meg Courtney Mazza. Sammen har de en sønn og en datter. Foto: REX/MediaPunch/All Over Press
FANT KJÆRLIGHETEN: De to siste årene har Mario Lopez vært lykkelig gift meg Courtney Mazza. Sammen har de en sønn og en datter. Foto: REX/MediaPunch/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I biografien «Just Between Us» kommer programlederen og skuespilleren Mario Lopez (40) med en rekke overraskende avsløringer.

Blant annet forteller Lopez åpent om at han mistet jomfrudommen i en alder av 12 år.

- Jeg var veldig ung da jeg begynte å ha sex. Dagen før 13-årsdagen min. Nå som jeg er blitt far, ser jeg tilbake og tenker: «Gode Gud». Men det er viktig å forstå at når man vokser opp i et tøft nabolag, så må man bli voksen raskt, skriver han i boken.

Nå kommer det også frem at den tidligere «Pacific Blue»-stjernen nesten ble far bare et par år etter at han hadde sex for første gang.

- Jeg kunne hatt et barn på 25 år. Det er helt utrolig, forteller han, ifølge People.com.

Kjekkasen sier videre at han var klar til å stille opp for barnet og den gravide jenta. Han tilbød seg å skaffe en fulltidsjobb, men graviditeten endte med abort.

Var utro like før bryllupet

Lopez' interesse for kvinner gjorde blant annet at hans første ekteskap kun varte i én måned. Han var nemlig utro kun dager før han giftet seg med skuespilleren og modellen Ali Landry (41).

- Jeg var beruset og ble litt for vennlig med en ung jente. Da jeg skulle dra hjem igjen forstod jeg plutselig at jeg ikke var forelsket i min kommende brud, men jeg giftet meg likevel. Ali ble sint og såret - med sin fulle rett, skriver han i boka.

Siden 2012 har Mario vært gift med Courtney Mazza, og paret har to barn sammen.

LES OGSÅ: Liz Hurley dumpet sin andre kjæreste på seks måneder