Gjorde jente gravid som 15-åring

- Jeg kunne hatt et barn på 25 år, avslører den populære TV-stjernen.

FANT KJÆRLIGHETEN: De to siste årene har Mario Lopez vært lykkelig gift meg Courtney Mazza. Sammen har de en sønn og en datter. Foto: REX/MediaPunch/All Over Press
FANT KJÆRLIGHETEN: De to siste årene har Mario Lopez vært lykkelig gift meg Courtney Mazza. Sammen har de en sønn og en datter. Foto: REX/MediaPunch/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I biografien «Just Between Us» kommer programlederen og skuespilleren Mario Lopez (40) med en rekke overraskende avsløringer.

Blant annet forteller Lopez åpent om at han mistet jomfrudommen i en alder av 12 år.

- Jeg var veldig ung da jeg begynte å ha sex. Dagen før 13-årsdagen min. Nå som jeg er blitt far, ser jeg tilbake og tenker: «Gode Gud». Men det er viktig å forstå at når man vokser opp i et tøft nabolag, så må man bli voksen raskt, skriver han i boken.

Nå kommer det også frem at den tidligere «Pacific Blue»-stjernen nesten ble far bare et par år etter at han hadde sex for første gang.

- Jeg kunne hatt et barn på 25 år. Det er helt utrolig, forteller han, ifølge People.com.

Kjekkasen sier videre at han var klar til å stille opp for barnet og den gravide jenta. Han tilbød seg å skaffe en fulltidsjobb, men graviditeten endte med abort.

Var utro like før bryllupet

Lopez' interesse for kvinner gjorde blant annet at hans første ekteskap kun varte i én måned. Han var nemlig utro kun dager før han giftet seg med skuespilleren og modellen Ali Landry (41).

- Jeg var beruset og ble litt for vennlig med en ung jente. Da jeg skulle dra hjem igjen forstod jeg plutselig at jeg ikke var forelsket i min kommende brud, men jeg giftet meg likevel. Ali ble sint og såret - med sin fulle rett, skriver han i boka.

Siden 2012 har Mario vært gift med Courtney Mazza, og paret har to barn sammen.

LES OGSÅ: Liz Hurley dumpet sin andre kjæreste på seks måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer