Gjorde Hitler-hilsen foran kamera

Nytt sjokk fra Sandra Bullocks ektemann.

OVER OG UT FOR EKTESKAPET?: Jesse James har vært gift med Sandra Bullock i fem år, men nå truer en serie skandaler med å velte ekteskapet. Foto: All Over Press
OVER OG UT FOR EKTESKAPET?: Jesse James har vært gift med Sandra Bullock i fem år, men nå truer en serie skandaler med å velte ekteskapet. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Ekteskapet mellom filmstjernen Sandra Bullock (45) og TV-kjendisen Jesse James (40) har lenge stått i fare etter at fire kvinner har stått frem og hevdet at de alle har vært Jesses elskerinner.

Tidligere denne uken la Jesse seg inn på en klinikk i ubestemt tid, for å få profesjonell hjelp til å redde ekteskapet.

Men en ny tabloidskandale kan nå ha bidratt til å gjøre slutt på forholdet til Bullock, før behandlingen har startet.

I et bilde som bladet Us Weekly har fått tak i, er nemlig James fotografert iført en kopi av en offisers-lue fra nazi-tidens Tyskland, samtidig som han strekker den ene armen i været og imiterer Adolf Hitlers bart med den andre hånden.

Se bildet her (ekstern lenke)

En venn av James hevder ryktene om at James er nynazist ikke stemmer.

- Han er bare historieinteressert. Faren til stemoren hans døde i konsentrasjonsleirene og de snakket mye om det da han vokste opp. Bildet er bare tatt for å sjokkere, sier han til bladet.

Jesse James er imidlertid ikke den eneste i sin vennekrets som har blitt knyttet til nazistiske meninger de siste uken.

Eks-mannen til stripperen Michelle McGee - som var den første til å hevde at hun hadde vært elskerinnen til James - hevder at hun blant annet har nazistiske tatoveringer på beina.

- Stripperen har bokstavene «W» og «P» tatovert på baksiden av leggene, noe som betyr «White Power», altså hvit makt. Hun gjorde også den nazistiske salutten under en foto-shoot som foregikk i nærheten av hennes hjem i San Diego.

 - Bildene ble tatt for flere år siden, og selv om nazi-temaet var fotografens idè, skal Michelle ha vært svært entusiastisk, skal eks-mannen ha sagt i en forbindelse med en rettssak mot Michelle, ifølge nettstedet TheHollywoodGossip.

Hverken Jesse James eller Sandra Bullock har foreløpig kommentert nazi-bildet av TV-kjendisen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!     


LES OGSÅ: La seg inn etter sex-skandalene