Thea Gudmundsen:

Gjorde helomvending i siste liten: - Utrolig vanskelig

Endret mening få minutter før hun måtte velge seg partner.

FØLSOMT: Selv programleder Triana Iglesias tar til tårene når Thea Gudmundsen leser opp et svært personlig brev i ukens parseremoni på «Paradise Hotel». Video: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets sesong av «Paradise Hotel» har stått for en rekke overskrifter og kontroverser, blant annet takket være Thea Gudmundsen (21) fra Stavanger, som har vært en hard spiller siden hun sjekket inn på skandalehotellet i januar.

Til tross for at hun har vist seg å være en jente som ikke er redd for å ta tøffe valg, ble det en tårevåt avslutning på kveldens episode, da Gundmundsen måtte velge mellom Andreas «TIX» Haukeland (26) og Henrik Beyer (21) i den siste parseremonien før finaleuken.

De to er bestekompiser - noe som ikke gjorde valget noe lettere.

De stilte seg begge bak stavangerjenta - som hele dagen hadde vært fast bestemt på å velge å stå sammen med Haukeland.

ENDRET MENING: Et brev bidro til at Thea Gudmundsen endret mening rett før kveldens parseremoni. Foto: TV3
ENDRET MENING: Et brev bidro til at Thea Gudmundsen endret mening rett før kveldens parseremoni. Foto: TV3 Vis mer

Slik ble det imidlertid ikke.

Rørende brev

I en svært følsom parseremoni, der til og med programleder Triana Iglesias (37) måtte ta til tårene, endte valget til slutt på Beyer, etter at Gudmundsen hadde lest opp et rørende brev for resten av deltakerne på hotellet.

- Det var en utrolig vanskelig avgjørelse. Jeg hadde egentlig tenkt til å stå med TIX hele veien, sier Gudmundsen til Se og Hør.

ENDRET MENING: Et brev bidro til at Thea Gudmundsen endret mening rett før kveldens parseremoni. Foto: Jonas Scheie Hammer / Se og Hør
ENDRET MENING: Et brev bidro til at Thea Gudmundsen endret mening rett før kveldens parseremoni. Foto: Jonas Scheie Hammer / Se og Hør Vis mer

Drama i kulissene

Realitydeltakeren forklarer at brevet hun leste opp for de andre under parseremonien ble skrevet utenfor hotellet, etter at hun og Beyer hadde blitt stemt ut i den første uka på skandalehotellet.

Brevet var skrevet til Henrik, og ble skrevet 16. januar. Det ble stuet bort etter at de to deltakerne senere kom inn igjen på hotellet - før det igjen dukket opp bare 30 minutter før kveldens parseremoni - noe som førte til det overraskende partnervalget.

Da hadde brevet ligger urørt frem til en i produksjonen hentet det til henne da hun ba om det rett før parseremonien.

- Jeg fikk brevet av en i produksjonen 30 minutter før parseremonien ble spilt inn. Jeg leste brevet rett før seremonien, og da måtte det bli Henrik. Jeg angrer ikke på det, sier hun.

«Jo flere kokker»: Det blir mye søl når «Paradise»-deltakerne utfordres til å fullføre norske ordtak. Vis mer

Vraket «TIX»

I brevet forklarte Gudmundsen sine følelser overfor Beyer, som hun hadde vært gjennom tykt og tynt sammen med på det berømte skandalehotellet. Det fikk 21-åringen til å spontant endre mening og, heller velge å stå sammen med Henrik. Dermed vraket hun Haukeland, som hun hadde lovet å gå inn i finaleuka med.

-Jeg fulgte hjertet og endret valget mitt bare 30 minutter før. «Jeg må velge Henrik», tenkte jeg, sier hun åpenhjertig til Se og Hør.

HYRDESTUND: «Paradise»-deltakerne forteller hvem på hotellet de tror kommer til å havne først i køys. Vis mer

Thea hadde nemlig lovet Haukeland å velge ham under parseremonien, og overraskelsen ble dermed stor for «TIX» da hun gjorde helomvending og valgte stikk i strid med det hun hadde fortalt ham.

«TIX», som hadde forventet å bli valgt i kveldens parseremoni, kom dermed heller ikke til finaleuken takket være 21-åringens spontane valg.

Het badekar-scene

Dette er imidlertid ikke første gang Gudmundsen skaper overskrifter for sin deltakelse i den svært beryktede realityserien. Tidligere i år bestemte flere av årets deltakere seg for å ta et lettkledd bad sammen, noe som resulterte i en dampende het scene.

TRANGT OM PLASSEN: Fem ivrige realitydeltakere samlet seg i badekaret i uke fem av «Paradise Hotel». Det er ikke alle like stolte av i dag. Foto: TV3
TRANGT OM PLASSEN: Fem ivrige realitydeltakere samlet seg i badekaret i uke fem av «Paradise Hotel». Det er ikke alle like stolte av i dag. Foto: TV3 Vis mer

- Det som skjedde i badekaret er det verste som skjedde der inne for min del. Jeg hadde det veldig gøy den kvelden, og ting gikk kanskje litt over styr. Da jeg våknet dagen etterpå, innså jeg at det kanskje ble litt dumt, sa Gudmundsen til Se og Hør om scenen i april.

- Jeg sa til mamma at det var en episode i uke fem hun kanskje burde vurdere å ikke se. Men nei da, den har hun fått med seg, la hun lattermildt til.

Realitydeltakeren la ikke skjul på at det var litt dårlig stemning hjemme da hun først meldte seg på programmet.

- Men mamma trodde nok ikke at jeg skulle komme med, så det var liksom ikke noe problem. Jeg gikk videre til nye intervjurunder hele tida, og etter hvert ble det jo klart at jeg skulle være med. Da ble hun veldig skuffet, og vi hadde mange diskusjoner. Jeg lovet henne derimot at jeg ikke skulle ha sex på tv, som et slags kompromiss, har Gudmundsen tidligere uttalt.

LES OGSÅ: Singel igjen etter sjokkavsløringer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer