Prins William og hertuginne Kate:

- Gjorde en dårlig jobb

William og Kates bingo falt ikke helt i smak på gamlehjemmet.

BESØK: Hertugparet av Cambridge, prins William og hertuginne Kate, var nylig på besøk i Wales. På et pleiehjem fikk de høre at bingoen paret arrangerte ikke holdt mål. Foto: NTB Scanpix
BESØK: Hertugparet av Cambridge, prins William og hertuginne Kate, var nylig på besøk i Wales. På et pleiehjem fikk de høre at bingoen paret arrangerte ikke holdt mål. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I sin rolle som kongelige er det ikke uvanlig at prins William (38) og hertuginne Kate (38) reiser rundt på ulike oppdrag i by og bygd.

FRIVILLIG: Prins William avslører hvordan han og hertuginne Kate har bidratt under coronakrisen. Video: Kensington Royal Vis mer

Nylig tok hertugparet turen til pleiehjemmet Shire Hall Care Home i Wales hovedstad, Cardiff. Besøket skulle by på en nokså ærlig kommentar fra en av beboerne på hjemmet. Det skriver blant andre Daily Mail og Metro.

- Jævlig dårlig

I mai måned holdt nemlig William og Kate bingo for beboerne gjennom en videosamtale, der de ropte ut tallene. Ifølge den 87-årige pensjonisten Joan Drew-Smith, var ikke den kongelige bingoen noe særlig å skryte av.

- Det var ikke så bra som det burde ha vært, sa hun.

Da prinsen under besøket minte Drew-Smith om utspillet hennes for tre måneder siden, smalt det bekreftende:

- Ja, dere gjorde en jævlig dårlig jobb.

William og Kate tok ikke fornærmelsen særlig tungt, da de heller lo av den angivelige fiaskoen.

ÆRLIG: Hertugparet spruter ut i latter når en av beboerne forteller at bingoen de arrangerte ikke var særlig vellykket. Foto: Jonathan Buckmaster / POOL / AFP
ÆRLIG: Hertugparet spruter ut i latter når en av beboerne forteller at bingoen de arrangerte ikke var særlig vellykket. Foto: Jonathan Buckmaster / POOL / AFP Vis mer

Som en trøst fikk hertugparet en hyggeligere tilbakemelding av Margaret Stocks på 95 år, som visstnok hygget seg under bingoen deres.

- Jeg har ikke spilt det før, fortalte hun ærlig.

PÅ BESØK: William og Kate tok seg en tur på Barry Island i Sør-Wales. Foto: Ben Birchall/Pool
PÅ BESØK: William og Kate tok seg en tur på Barry Island i Sør-Wales. Foto: Ben Birchall/Pool Vis mer

Bistår under krisen

Som nevnt drar William og Kate ofte rundt omkring. De valgte også å bistå under den pågående coronapandemien.

I mai fortalte prins William at han arbeidet som frivillig på en krisetelefon for mennesker som sliter med psykiske utfordringer som følge av coronakrisen.

Hertugen jobbet for organisasjonen Shout, den første organisasjonen i Storbritannia som i 2019 innførte en døgnåpen kriselinje hvor man også kan tekste.

Også hertuginne Kate gjorde det samme som ektemannen.

Ifølge The Royal Foundation ble Shout lansert av nettopp hertugparet, sammen med prins Harry (35) og hertuginne Meghan (39), etter en investering på tre millioner pund fra den kongelige stiftelsen i fjor.

Prins William er en forkjemper for større åpenhet omkring psykisk helse. Han har blant annet startet initiativet «Heads Together», med formål å nettopp få britene til å snakke om mentale utfordringer.

I en dokumentar i fjor åpnet 38-åringen selv opp om egne psykiske problemer. Prins William fortalte der at han har slitt med å håndtere morens tragiske bortgang.

- Jeg har tenkt mye på det, og jeg prøver å forstå hvorfor jeg føler som jeg gjør. Men når du mister en person som står deg nær som så ung, så føler man en smerte som ingenting annet, sa han ifølge BBC.

LES OGSÅ: Dronningens overraskende gest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer