Gjorde eksdama gravid

- Jeg skal fly over til henne når vannet går, avslørte skuespiller Jeremy Renner.

BLIR PAPPA: Selv om Jeremy Renner holder kortene tett til brystet, klarte han ikke å la være å avsløre den gledelige nyheten overfor skuespillerkollega Eva Longoria på rød løper under Golden Globe-utdelingen. Foto: All Over Press
BLIR PAPPA: Selv om Jeremy Renner holder kortene tett til brystet, klarte han ikke å la være å avsløre den gledelige nyheten overfor skuespillerkollega Eva Longoria på rød løper under Golden Globe-utdelingen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Jeremy Renner (42) klarte ikke å vente med å fortelle skuespillerkollega Eva Longoria (37) at han skal bli pappa - og avslørte den gledelige nyheten på rød løper under Golden Globe-utdelingen tidligere denne uken.

- Han fortalte at han skal bli pappa, og at han skal fly over til eksdama når vannet går. Longoria var i ekstase, og fortalte at hun var veldig glad på hans vegne, forteller to vitner til nettstedet UsMagazine.

Renner er for tiden singel, men datet for en stund tilbake en ukjent brunette, som visstnok skal være den vordende moren.

Flere kilder nettstedet har vært i kontakt med bekrefter nyheten, og forteller at ekskjæresten for tiden bor i Rennes hus i Los Angeles.

42-åringen er kjent fra filmer som «The Bourne Legacy» og «Mission: Impossible – Ghost Protocol», og 1.februar har hans siste film «Hansel & Gretel: Witch Hunters» premiere på norske kinoer.

Den er skrevet og regissert av norske Tommy Wirkola (33), kjent for blant annet «Kill Buljo»-filmene og «Død snø».

I april i fjor oppsto forøvrig et rykte om at 42-åringen er homofil - noe han benektet i et intervju med Hollywood Reporter en stund senere:

- Jeg vil holde privatlivet mitt for meg selv, men det er for faen ikke sant. Det spiller ingen rolle om folk snakker om sannheten eller ei, så lenge det omhandler privatlivet mitt er det ikke greit.
 


LES OGSÅ: Jeremy Renner så kompisen bli knivstukket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer