Kim Kardashian:

- Gjorde det slutt på verst tenkelige måte

Kim Kardashian innrømmer at hun skylder eksmannen en unnskyldning.

ISFRONT: Ekteskapet mellom Kris Humphries og Kim Kardashian tok slutt etter bare 72 dager. Foto: Matt Sayles/NTB
ISFRONT: Ekteskapet mellom Kris Humphries og Kim Kardashian tok slutt etter bare 72 dager. Foto: Matt Sayles/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden nyheten om bruddet mellom stjerneparet Kim Kardashian (40) og Kanye West (44) ble kjent i februar har det skapt en rekke overskrifter i media.

Den populære duoen giftet seg i 2013, og sammen har de barna North (8), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2).

Men ekteskapet med rapperen var ikke realitystjernens første. Før hun forelsket seg i West var hun nemlig gift to ganger.

Først med artisten Damon Thomas fra 2000 til 2004, og så sa hun ja til den tidligere basketballspilleren Kris Humphries (36) i 2011. Det siste ekteskapet fikk enorm oppmerksomhet ettersom Kim søkte om skilsmisse etter kun 72 dager.

Det ble senere spekulert på om bryllupet var en bløff og et PR-stunt.

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Pinlig møte

Nå innrømmer Kim Kardashian at hun skylder eksmannen en unnskyldning, skriver Page Six.

I reunion-episoden av «Keeping Up With the Kardashians» forteller firebarnsmoren at hun flere ganger har prøvd å rekke ut en hånd til Humphries, for å si at hun håndterte bruddet på en dårlig måte.

- Jeg har prøvd. Jeg ringte han i flere måneder, forklarer hun, ifølge nettstedet.

Da 40-åringen var ute med North og gikk gravid med Saint traff hun tilfeldigvis på eksen på Beverly Hills Hotel, men møtet var langt fra vellykket.

- Vi hadde bord rett ved siden av hverandre, og da vennene hans reiste seg og sa hei til meg, så han bare på meg uten å si noe som helst.

BRYTER SAMMEN: Da Kim Kardashian snakket om Kanye i «Keeping up with the Kardashian» bryter hun sammen. Video: TV 2 Vis mer

Tidligere i episoden utdypet Kim mer om hvordan hun følte det da hun brøt ut av ekteskapet etter kun 72 dager.

- Jeg var så nervøs for å gjøre det slutt med noen. Jeg håndterte det fullstendig galt, og gjorde det slutt på den verst tenkelige måten. Jeg visste bare ikke hvordan jeg skulle gjøre det, og har lært mye av hendelsen, sier hun.

Realitystjernen hevdet også at på grunn av Humphries kristne tro, så ønsket han å få ekteskapet annulert slik at det ville fremstå som om han aldri hadde vært gift. Det var også derfor han brukte ordlyden «svindel» i skilsmisse-søknaden, ikke fordi Kim hadde lurt ham til å gifte seg med henne.

- Hvis jeg hadde vært voksen, så hadde jeg også ønsket å få det hele annulert. Jeg skulle ønske at jeg bare hadde vært gift en gang, forteller hun, ifølge Page Six.

Slet med angst

For to år siden uttalte også Kris Humphries seg om det havarerte ekteskapet. Det skjedde i forbindelse med at han la NBA-karrieren på hylla våren 2019.

I et blogginnlegg for The Player`s Tribune reflekterte han samtidig over forholdet til realitystjernen.

«Det ironiske i min karriere er at jeg først fant ut hva slags basketballspiller jeg var da jeg kom til Nets. Jeg følte endelig at jeg visste hvem jeg var. Og så møtte jeg en jente som var veldig kjent, og jeg giftet meg. Jeg burde ha visst hva jeg gikk inn i, jeg var definitivt naiv om hvor mye livet mitt kom til å forandre seg. Men det eneste som plager meg er når andre sier at ekteskapet mitt var en bløff», skrev Humphries.

DEN GANG DA: Her er Kris Humphries og Kim Kardashian nyforlovet i mai 2011. I august giftet de seg og 72 dager senere søkte hun altså om skilsmisse. Foto: Alan Davidson/REX/NTB
DEN GANG DA: Her er Kris Humphries og Kim Kardashian nyforlovet i mai 2011. I august giftet de seg og 72 dager senere søkte hun altså om skilsmisse. Foto: Alan Davidson/REX/NTB Vis mer

Videre påpekte 36-åringen at forholdet var ekte, og at bruddet var brutalt fordi de var en så stor del av offentligheten. I de påfølgende månedene etter at det ble slutt slet han mye med angst.

«Det var omtrent et halvt år hvor jeg var på et mørkt sted. Jeg ville ikke forlate hjemmet mitt. Du føler at.. Jeg vet ikke. Hele verden hater deg, men de vet ikke en gang hvorfor. De kjenner deg ikke i det hele tatt. De gjenkjenner bare ansiktet ditt», delte han.

Idrettstjernen innrømmet også at han løy til andre ute i offentligheten da de spurte om det var han som hadde vært gift med Kim Kardashian.

«Jeg ville ikke være Kris Humphries. Det er den rareste følelsen i verden, å ikke ville være seg selv. Og jeg ønsket ikke å si noe for å forsvare meg selv, fordi det føltes som om jeg ikke kunne vinne den kampen uansett. Du kan ikke stå opp mot tabloidavisene».

LES OGSÅ: Venter barn etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer