ALENE IGJEN: I fem år var storbonden Magnus Valen-Sendstad fra Årnes sammen med Camilla K. Madsen.  Nå går han inn i det nye året som singel igjen. Foto: TV2
ALENE IGJEN: I fem år var storbonden Magnus Valen-Sendstad fra Årnes sammen med Camilla K. Madsen. Nå går han inn i det nye året som singel igjen. Foto: TV2Vis mer

Gjorde det slutt på to minutter

Jakten-Magnus slår tilbake om ryktene rundt bruddet med Camilla.

SEHER.NO: I den første sesongen av "Jakten på kjærligheten" fant storbonden Magnus Valen-Sendstad (35) kjærligheten med Camilla K. Madsen (29) fra Bergen. Camilla fridd og fikk ja, men i høst tok forholdet slutt etter fem år.

Nå snakker Magnus Valen-Senstad ut om tiden etter bruddet i Se og Hør Weekend.

- Vi hadde det veldig bra i alle årene vi var sammen. Det var aldri noen krangling, men vi merket etter hvert at vi ble stadig mer forskjellige. Det er nærmest blitt en klisjé å si at en vokser fra hverandre, men det var akkurat det som skjedde i vårt tilfelle, sier Valen-Sendstad til Se og Hør.

Han avkrefter at en av dem hadde funnet seg en ny kjæreste.

- Da vi bestemte oss for å gjøre det slutt, var det gjort på to minutter. Det var ingen sure miner og ingen dramatikk. På alle måter gikk vi gjennom et ålreit brudd, sier den blide bonden fra Årnes.

Men han innrømmer også at det var svært trist.

- Selv om vi begge var enige om å gå fra hverandre var det beste, opplevde jeg det likevel som trist da Camilla flyttet ut. Plutselig kom jeg inn i et tomt og stille hus, sier han til ukebladet.

De to har ikke kontakt i dag.

Mer om bruddet mellom de to "Jakten"-profilene kan du lese i Se og Hør Weekend, som er i salg nå.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  


LES OGSÅ: Jakten-par brøt forlovelsen