ROMANTIKKEN BLÅSTE VEKK: - Fortsatt er de gode venner, men romantikken har forsvunnet, sier en kilde om bruddet mellom Kelly Brook og Billy Zane. Foto: Stella Pictures
ROMANTIKKEN BLÅSTE VEKK: - Fortsatt er de gode venner, men romantikken har forsvunnet, sier en kilde om bruddet mellom Kelly Brook og Billy Zane. Foto: Stella PicturesVis mer

Gjorde det slutt på telefonen

- Denne gangen er det slutt for godt, forteller en kilde.

SEHER.NO: I mai ble det kjent at romantikken igjen blomstret for skuespillerparet Kelly Brook (28) og Billy Zane (42) etter at de brøt forlovelsen i april. Det skrev The Sun, som samtidig kunne avsløre at Kelly avbrøt en ferie med venninnene sine for å være sammen med Billy i London.

Nå har paret altså på nytt gått fra hverandre. Og det var Kelly som, etter rapportene å dømme, gjorde det slutt gjennom en følelsesladd telefonsamtale sist uke. Kelly mener nå at de to har vokst fra hverandre. Samtidig skal hun ha fortalt sine venninner at det denne gang er "slutt for godt".

- Fortsatt er de gode venner, men romantikken har forsvunnet. Det er trist, men ingen tredjeperson er grunnen til at forholdet røk. Kelly var glad da hun fant tilbake til Billy for å gi forholdet en ny sjanse, men nå er det helt tydelig at de ikke er ment for hverandre, sier en kilde til Daily Mirror.

En av årsakene til bruddet skal være tiden paret har tilbrakt fra hverandre. Billy bor nemlig i Los Angeles, mens Kelly bor i Storbrittania. Og ifølge Daily Mirror var de enige om at denne avgjørelsen var den rette å ta.

- De er begge komfortable med situasjonen, og Kelly gleder seg til å være singel igjen, sier kilden.

Brook og Zane planla å gifte seg i fjor, men bryllupet ble utsatt etter at Kellys far døde.

Billy har for øvrig over 50 filmer på merittlisten, og er sjelden arbeidsløs...

Har du et kjendistips? Tips oss her! 

LES OGSÅ: Brooke klar for å gifte seg