Aaron Carter:

Gjorde det slutt med kjæresten

Aaron Carter (29) fikk ros da han i helgen fortalte åpent om sin seksuelle legning. Nå bekrefter en representant at det er brudd mellom ham og kjæresten.

BRUDD: Aaron Carter har, ifølge representantene hans, gjort det slutt med kjæresten Madison Parker. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Aaron Carter har, ifølge representantene hans, gjort det slutt med kjæresten Madison Parker. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Tidligere barnestjerne Aaron Carter (29) har i det siste fått mye plass i kjendispressen etter at han først ble arrestert for besittelse av marihuana, og deretter sto frem som biseksuell.

Nok en gang skaper han overskrifter, og denne gangen for å ha gjort det slutt med kjæresten Madison Parker (28). Det skriver E! News.

Til nettstedet har Aarons representanter bekreftet bruddet, som skal ha funnet sted for en uke siden, altså før han fortalte offentligheten om sin seksuelle legning.

- Aaron og Madison elsker og respekterer hverandre veldig. Det var en felles beslutning og Aarons personlige uttalelse snakker for seg selv. Nå - tilbake til musikken, sier talspersonen.

Fikk ros for ærligheten

Uttalelsen talspersonen sikter til, er Aarons ærlige innlegg om sin egen seksualitet. I teksten, som ble delt på Twitter i helgen, avslører 29-åringen at han er tiltrukket av både menn og kvinner.

- Det er noe jeg har lyst å fortelle, noe som føles viktig for meg selv og min identitet. Dette har hengt over meg nesten halve livet mitt, skrev 29-åringen og fortsatte:

- Jeg vokste opp i underholdningsbransjen, og da jeg var rundt 13 år gammel, innså jeg at jeg var tiltrukket av både gutter og jenter.

I innlegget forteller Carter at han ikke skammer seg over å bære på disse tankene og følelsene, men at det å holde alt for seg selv, over så lang tid, har vært «som en tung byrde på skuldrene hans».

- Jeg tenkte på det mye i løpet årene, men først da jeg var 17 år gammel, etter at jeg hadde vært gjennom noen forhold med jenter, hadde jeg min første opplevelse med en mann. Jeg har også jobbet og vokst opp sammen med ham, skrev stjerna, uten å navngi vedkommende.

Innlegget fikk stor respons, og andre Twitter-brukere roste Carter for å være åpenhjertig om sin egen legning. Flere fra samme kjønn priser seg også lykkelig over at «drømmen om å gifte seg med Aaron Carter faktisk nå kan bli en realitet».

I fjor høst avslørte barnestjerna sine problemer med rusmisbruk, og hvordan han har slitt med depresjon.

- Slått seg selv konkurs

I et intervju med «Oprah: Where Are They Now», forklarte Carter at foreldrenes brudd var én av årsakene til at han gikk inn i en dyp depresjon.

- Jeg elsket at familien alltid var sammen. Jeg ønsket ikke at de skulle gå fra hverandre, noe som utgjorde deler av skylda til depresjonen. For å styre unna de negative tankene, begynte jeg å feste og havnet etter hvert i mye trøbbel, sa han til talkshowdronninga, ifølge E! News, og fortsatte:

- Med alt som foregikk begynte det å minke i pengeboka. Til slutt var jeg også blakk.

I 2013 ble det nemlig kjent at 29-åringen hadde pådratt seg en gjeld på 13 millioner kroner, for å ha unnlatt å betale skatt på midten av 2000-tallet.

- Aaron har slått seg selv konkurs, dette er i et forsøk på å gå videre med livet sitt og karrieren, fortalte en representant av Carter, Steve Honing i en uttalelse.

Arrestert etter promillekjøring

Tidligere denne måneden ble Aaron arrestert, mistenkt for promillekjøring og besittelse av marihuana.

«I Want Candy»-sangeren ble stoppet av politiet midt på natten, ifølge People.

ARRESTERT: Politiet har frigitt dette bildet av Aaron Carter, som ble tatt kort tid etter hans arrestasjon. Foto: NTB Scanpix
ARRESTERT: Politiet har frigitt dette bildet av Aaron Carter, som ble tatt kort tid etter hans arrestasjon. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rapporter innhentet av kjendisnettstedet TMZ, viser at stjernen skal ha nektet å gjennomføre tester som kunne sagt noe om hans påvirkning.

Madison var også til stede i bilen, og ble, i likhet med sin berømte ekskjæreste, arrestert. Det har politiet bekreftet via ABC News.

Hun ble siktet for besittelse av marihuana, samt for å ha hindret politiets etterforskning. I tillegg ble Parker siktet for besittelse av andre rusmidler.

Kun timer før hendelsen tvitret Carter en melding hvor han skrev at han ikke kunne holde sitt kommende show i Kansas City samme kveld grunnet «transportproblemer».

- Jeg lover å komme tilbake snart, skal han ha lovet fansen.

LES OGSÅ: Aaron Carter avslører rusmisbruk og depresjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer