Gjorde det slutt like før bryllupet

Monica Hansen og kjæresten flyttet fra hverandre på ettårsdagen for forholdet.

SLUTT: - Jeg fikk kalde føtter, sier Monica Hansen om bruddet med Loren Birdwell. Begge er innstilt på å gi forholdet en ny sjanse etter hvert.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
SLUTT: - Jeg fikk kalde føtter, sier Monica Hansen om bruddet med Loren Birdwell. Begge er innstilt på å gi forholdet en ny sjanse etter hvert. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

SEHER.NO: Monica Hansen (31) og kjæresten Loren Birdwell (31) var svært så forelsket da de begge var med i TVNorge-serien «Ja, vi elsker Hollywood» tidligere i år. Nå har imidlertid paret gått hver til sitt.

- Jeg så en side av Loren som jeg ikke likte. Jeg tok det som et forhåndsvarsel før ekteskapet og fikk kalde føtter, sier Monica til Her og Nå.

Dermed er sommerens bryllup avlyst for paret.

Loren sier til bladet at han flyttet ut på ettårsdagen for forholdet deres, 2. juni. Foranledningen skal ha vært at Monica Hansens ekskjæreste, Marcus Schenkenberg (41), ble skadet i en ulykke i Frankrike. Den norske modellen sendte da ekskjæresten en SMS, og hun antyder at Loren kan ha misforstått hennes uro og redsel som noe annet. Men selv avviser Loren at han flyttet fra Monica fordi han var sjalu.

- Nei, vi hadde våre krangler, og det var veldig slitsomt. Men jeg elsker henne, og det finnes ingen sjanse for at vi skal miste vennskapet vårt. Kjærlighet er sterkere enn uvennskap, sier Loren til Her og Nå.
 
Det gikk raskt i svingene da paret først møtte hverandre. For selv om de bare har vært sammen i ett år, har de vært samboere nesten like lenge.

- Hun spurte på spøk om vi skulle flyttet sammen etter vel ti minutter. Jeg tok det bokstavelig, og flyttet rett inn, hare Loren tidligere uttalt til Seher.no.

Men de to var ikke bare raskt ute med å flytte sammen. Birdwell, som også livnærer seg som modell, bestemte seg nemlig kjapt for å fri til sin kjære. Den romantiske seansen fant sted mot slutten av fjoråret.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Forloveden får dop på resept