SKILLES SOM VENNER: Emma Watson og Matthew Janney valgte å satse på karrierene i stedet for kjærligheten.
SKILLES SOM VENNER: Emma Watson og Matthew Janney valgte å satse på karrierene i stedet for kjærligheten.Vis mer

Gjorde det slutt i hemmelighet

«Harry Potter»-stjernen er singel igjen.

SEOGHØR.NO: Etter ett år som kjærester har Emma Watson (24) og rugby-spilleren Matthew Janney (22) gått hver til sitt, melder Daily Mail.

Det skal være Hollywood-stjernens travle timeplan som er årsaken til bruddet, som skjedde for en måned siden, men paret er fremdeles gode venner, sier talspersonen hennes, ifølge nettstedet.

Duoen traff hverandre på Oxford universitet i Storbritanna i fjor, men har tilbrakt mye tid hver for seg som følge av Watsons karriere og Janneys studier.

I fjor publiserte The Mirror en søt video av kjæresteparet på ferie i Karibien sammen. Her går de hånd i hånd på stranda, og Matthew kysser Emma ømt på panna. Men nå er altså forholdet historie.

Watson, som fikk sitt store gjennombrudd som Hermione Granger i «Harry Potter»-filmene, holder for tiden på å spille inn det politiske dramaet «Colonia Dignidad» i Buenos Aires i Argentina.

LES OGSÅ: Emma Watson trues av nakenbilder

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.