SINGEL IGJEN: En av Hollywoods vakreste skuespillerinner, Charlize Theron, er singel igjen etter ni år. Foto: Stella Pictures
SINGEL IGJEN: En av Hollywoods vakreste skuespillerinner, Charlize Theron, er singel igjen etter ni år. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Gjorde det slutt i hemmelighet etter 9 år

Hollywood-skjønnheten fikk nok i juleferien.

SEHER.NO: Stuart Townsends (37) ni år lange forhold til Oscar-vinneren Charlize Theron (34) er over, melder DailyMail.

Dermed er det som blir regnet som et av de mest stabile forholdene i Hollywood historie.

Ifølge venner av Theron, bestemte hun seg for å forlate iren etter juleferien i Mexico. Hun har også sluttet å bruke den antikke ringen Towsend ga henne som et symbol på forholdet deres.

- Stuart er knust, men Charlize sier at hun forstod at forholdet var over under ferien i Mexico. De hadde blitt mer som bror og søster enn elskere. Det var hun som gjorde det slutt, sier kilden.

Charlize har blitt boende i deres hjem i Hollywood Hills, mens han skal ha flyttet til deres felles hus i Malibu. De holder nå på å bli enige om hvem som skal få hva.

Mens Theron har hatt en suksessfull Hollywood-karriere med filmer som "Hancock", "Monster" og "The Italian Job", har Towsend opplevd å bli dumpet fra en rekke store roller.

Nylig mistet han en rolle i stortsatsingen "Thor", men enda verre var det da han mistet rollen som Aragorn i "Ringenes herre"-triologien til Viggo Mortensen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901
 
LES OGSÅ: Se så søt hun var