Gjorde det slutt etter 14 år

Etter en rekke utroskapsrykter, bekreftes det nå at Johnny Depp er singel.

VISTE SEG IKKE SAMMEN: Det er over ett år siden Johnny Depp og Vanessa Paradis har vist seg sammen på den røde løperen. Nå bekreftes det at forholdet er over. Foto: All Over Press
VISTE SEG IKKE SAMMEN: Det er over ett år siden Johnny Depp og Vanessa Paradis har vist seg sammen på den røde løperen. Nå bekreftes det at forholdet er over. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Entertainment Tonight melder tirsdag kveld at det er slutt mellom Johnny Depp (49) og Vanessa Paradis (39) etter 14 år.

- Johnny Depp og Vanessa Paradis har gått fra hverandre. Vær så snill og respekter deres privatliv, og enda viktigere, privatlivet til barna, sier en talsperson for Johnny Depp til Entertainment Tonight.

Ifølge People skal «Pirates of the Caribbean»-skuespilleren og «Joe Le Taxi»-sangeren ha levd hver for seg etter at de flyttet til Los Angeles fra Frankrike. Det er et helt år siden de viste seg sammen på den røde løperen.


Depp og Paradis møttes i juni 1998, da han oppdaget henne på Costes Hotel i Paris. Depp fikk en venn til å invitere henne over, og de snakket i to strake timer.

I forkant av bekreftelsen, har paret vært utsatt for en rykteflom - og da spesielt om at Jonny Depp skal ha vært utro mot sangeren. 

Tidligere i år gikk det så langt at
Depp gikk ut og avkreftet at han hadde vært utro, men i forrige uke dukket det opp nye rykter om et hett forhold mellom Depp og medskuespilleren Amber Heard (29), fra filmen «Rum Diaries».

- Det var tydelige tegn på at de to hadde fallt for hverandre, sier en anonym kilde som skal ha jobbet på settet til Chicago Sun-Times.


Storsjarmøren har tidligere også blitt koblet til den tidligere Bond-piken Eva Green (31).

Paret har barna Lily-Rose (13) og Jack (9) sammen.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:
Nye utroskapsrykter om DeppVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer