Sophie Turner og Joe Jonas:

Gjorde det slutt 24 timer før sjokk-bryllupet

Stjerneparet fikk kalde føtter.

KALDE FØTTER: Sophie Turner avslører at hun og Joe Jonas slo opp før bryllupet. Her avbildet i New York forrige uke. Foto: NTB Scanpix
KALDE FØTTER: Sophie Turner avslører at hun og Joe Jonas slo opp før bryllupet. Her avbildet i New York forrige uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av mai overrasket «Game of Thrones»-stjernen Sophie Turner (23) og kjæresten Joe Jonas (29) stort, da de etter Billboard Music Awards dro til et kapell i Las Vegas og ble erklært mann og kone.

Bryllupet kom som et sjokk på mange, da paret i utgangspunktet hadde avslørt at de skulle gifte seg til sommeren. I stedet gikk de for et klassisk Las Vegas-bryllup, der en Elvis-imitator holdt seremonien.

Oppladningen til bryllupet skal derimot ikke ha gått helt knirkefritt. Dagen før paret gikk til alters, fikk de nemlig panikk.

MANN OG KONE: En snau uke etter bryllupet, dukket stjerneparet opp på den rosa løperen under Met-gallaen. Foto: NTB Scanpix
MANN OG KONE: En snau uke etter bryllupet, dukket stjerneparet opp på den rosa løperen under Met-gallaen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Slo opp i 24 timer

I et åpenhjertig intervju med The Times, der Turner blant annet snakker ærlig om vansker rundt sin mentale helse, innrømmer hun at hun og Joe Jonas gikk hver til sitt dagen før sjokkbryllupet fant sted.

- Det var den verste dagen i livet vårt, forteller Turner, og fortsetter:

- På et tidspunkt fikk vi begge kalde føtter. Men 24 timer senere sa vi begge: «Bare glem det».

Dermed endte det som kjent med et bryllup, som ble delt med resten av verden gjennom en livesending på DJ-en Diplo (40) sin Instagram-profil.

GIFTET SEG: Den kjente DJ-en Diplo livestreamet seremonien. Foto: Instagram
GIFTET SEG: Den kjente DJ-en Diplo livestreamet seremonien. Foto: Instagram Vis mer

«Skal bare innom dette bryllupet en rask tur», skrev han under en av de mange videoenesnuttene han delte.

Etter at paret hadde gitt hverandre sine «ja», ble «Viva Las Vegas» spilt.

- Han reddet livet mitt

I intervjuet med The Times takker også Turner Jonas for at han har hjulpet henne med å elske seg selv gjennom en vanskelig tid mentalt.

- Jeg gikk gjennom en fase der jeg var mentalt dårlig, sier skuespilleren om da hun møtte mannen i sitt liv tilbake i 2016.

- Han sa: «Jeg kan ikke være med deg før du elsker deg selv. Jeg kan ikke se at du elsker meg mer enn du elsker deg selv». Det var noe ved det. Jeg tror han på et vis reddet livet mitt, sier hun åpenhjertig.

View this post on Instagram

Frosted fun n frolics

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Rask forlovelse

Da stjerneparet i oktober 2017 avslørte at de hadde forlovet seg, hadde det bare gått ett år siden de viste seg sammen for første gang.

Forlovelseskunngjøringen gjorde paret selv via Instagram, der Turner og Jonas la ut et identisk bilde av hverandres hender. På førstnevntes hånd, som hvilte på Jonas', kunne man skimte en flott diamantring.

View this post on Instagram

I said yes.

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

«Hun sa ja», skrev Jonas til sitt bilde, mens Turner skrev: «Jeg sa ja».

Et snaut år senere forlovet også Joe Jonas' bror, Nick Jonas (26) seg, og også han fant seg en skuespiller, nemlig Priyanka Chopra (36). De giftet seg i India i desember i fjor, og nå er alle de tre Jonas-brødrene gift. Kevin Jonas (31) giftet seg med kona Danielle Delesa (32) i 2009.

LES OGSÅ: - Bruddet vårt suger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer