Sophie Turner og Joe Jonas:

Gjorde det slutt 24 timer før sjokk-bryllupet

Stjerneparet fikk kalde føtter.

KALDE FØTTER: Sophie Turner avslører at hun og Joe Jonas slo opp før bryllupet. Her avbildet i New York forrige uke. Foto: NTB Scanpix
KALDE FØTTER: Sophie Turner avslører at hun og Joe Jonas slo opp før bryllupet. Her avbildet i New York forrige uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av mai overrasket «Game of Thrones»-stjernen Sophie Turner (23) og kjæresten Joe Jonas (29) stort, da de etter Billboard Music Awards dro til et kapell i Las Vegas og ble erklært mann og kone.

Bryllupet kom som et sjokk på mange, da paret i utgangspunktet hadde avslørt at de skulle gifte seg til sommeren. I stedet gikk de for et klassisk Las Vegas-bryllup, der en Elvis-imitator holdt seremonien.

Oppladningen til bryllupet skal derimot ikke ha gått helt knirkefritt. Dagen før paret gikk til alters, fikk de nemlig panikk.

Slo opp i 24 timer

I et åpenhjertig intervju med The Times, der Turner blant annet snakker ærlig om vansker rundt sin mentale helse, innrømmer hun at hun og Joe Jonas gikk hver til sitt dagen før sjokkbryllupet fant sted.

- Det var den verste dagen i livet vårt, forteller Turner, og fortsetter:

- På et tidspunkt fikk vi begge kalde føtter. Men 24 timer senere sa vi begge: «Bare glem det».

Dermed endte det som kjent med et bryllup, som ble delt med resten av verden gjennom en livesending på DJ-en Diplo (40) sin Instagram-profil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer