Emily Ratajkowski:

Gjorde comeback - seks måneder etter fødsel

Supermodellen var nok en gang å se på catwalken.

COMEBACK: Supermodellen Emily Ratajkowski var denne uken tilbake på catwalken, seks måneder etter at hun ble mamma til sønnen Sylvester. Foto: Backgrid USA / NTB
COMEBACK: Supermodellen Emily Ratajkowski var denne uken tilbake på catwalken, seks måneder etter at hun ble mamma til sønnen Sylvester. Foto: Backgrid USA / NTB Vis mer
Publisert

Det var i mars at den amerikanske supermodellen Emily Ratajkowski (30) og ektemannen Sebastian Bear-McClard kunne dele den hyggelige nyheten om at de hadde blitt foreldre for første gang.

Den gang kom nemlig sønnen Sylvester Apollo Bear til verden.

«Sylvester Apollo Bear har nå tatt del i livet vårt på den jordiske siden. Sly ble født 8/3/21 på den mest surrealistiske, vakre og kjærlighetsfylte morgenen i livet mitt», skrev Ratajkowski til et Instagram-bilde der hun ammet sin nyfødte sønn.

COMBACK Ed Westwick gjør comeback som karakteren Chuck Bass fra «Gossip Girl» Vis mer

I månedene etter har hun delt en rekke bilder av seg selv der hun poserer med den ferske babyen på sosiale medier, blant annet på et bilde hun fikk krass kritikk for.

Nå, altså seks måneder etter fødselen, poserer hun imidlertid igjen på catwalken - for første gang siden hun ble mamma.

Comeback

Det er ingen hemmelighet at modellen har fått mye oppmerksomhet for kroppen sin etter fødselen, og under flere av bildene hennes på sosiale medier påpeker en rekke følgere hvor fort hun kom tilbake i «modellform».

TILBAKE: Emily Ratajkowski kastet sønnens gulpeklut for en kveld, og gjorde comeback på catwalken. Foto: Backgrid USA / NTB
TILBAKE: Emily Ratajkowski kastet sønnens gulpeklut for en kveld, og gjorde comeback på catwalken. Foto: Backgrid USA / NTB Vis mer

Sammen med rundt 200 andre modeller gjorde hun nå altså comeback på catwalken for Rihannas eksklusive merke Fenty. Moteshowet var det tredje for samarbeidet mellom Fenty og merket Savage, skriver Daily Mail.

Til stede var også stjerner som James Corden og Ricky Martin.

Modellen, som fikk sitt gjennombrudd i Robin Thickes musikkvideo «Blurred Lines» i 2013, har skapt flere overskrifter i årenes løp - blant annet for lettkledde bilder.

FORBAUSER: Gloria de Paula var tidligere modell, men det nye karrierevalget forbauser. Video/bilder: @glorinahdepaula / Instagram Vis mer

Krass kritikk

Som nevnt var det flere som sperret opp øynene da 30-åringen publiserte et bilde av at hun holdt sønnen sin. Måten hun bar babyen på armen fikk nemlig Twitter til å koke.

Mange mente at hun brukte avkommet sitt som en rekvisitt eller tilbehør - eller holdt ham fullstendig feil.

«Alt hun bryr seg om er å vise frem kroppen. Hun holder babyen som om den skulle vært en bag med uønsket gods», skrev en følger provosert.

Også den britiske programlederen Piers Morgan (56) slengte seg på:

«Dette er ikke hvordan du holder en baby, Emily - og dine millioner av følgere burde ikke bli oppfordret til å gjøre det samme. Jeg kan med glede gi deg noen tips om du trenger det», skrev firebarnsfaren.

Modellen har fremdeles ikke svart på kritikken, men har valgt å slette bildet fra Instagram-profilen sin.

LES OGSÅ: Supermodellens hårete bilde vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer