- Gjorde britisk kvinne gravid

Er nok en krise i vente for den gifte VM-helten?

BENEKTER IKKE RYKTENE: Landon Donovan benekter ikke på dette tidspunktet at han kan være faren til den gravide britiske kvinnens barn Foto: Reuters
BENEKTER IKKE RYKTENE: Landon Donovan benekter ikke på dette tidspunktet at han kan være faren til den gravide britiske kvinnens barn Foto: Reuters Vis mer
SEHER.NO:  Landon Donovans (28) lag røk ut fra fotball-VM denne uken, og nå ser det ut som nok en krise er i vente for den amerikanske fotballstjernen, melder People.

Ifølge britiske tabloider, hevder en britisk kvinne at hun er gravid med fotballstjernens barn.

Donovan og hans skuespillerkone Bianca Kajilich er separert, men ennå ikke skilt. Forrige uke avslørte han at han har hatt svært følelsesladede telefonsamtaler med kona, mens han har vært i Sør-Afrika.
Donovan har ikke benektet at farskapsryktene kan være legitime.

- Jeg ble informert om at jeg muligens var far til et barn, under VM. Jeg kommer til å ta fullt ansvar hvis dette viser seg å stemme. Dette er en privat sak, og jeg vil ikke kommentere dette noe nærmere på dette tidspunktet, sier Donovan til Sport Illustrated. 

Donovan har tilbrakt mesteparten av sin profesjonelle fotballkarriere i USA, men har blitt lånt ut til britiske Everton. Han ble fort en favoritt hos de britiske fotballtilhengerne. Denne måneden ble han også regnet for å være en real fotballhelt i VM i Sør-Afrika, da han scoret tre mål.

Gjennom hele VM har Landon hatt kontakt med sin kone Bianca - blant annet blåste han henne et kyss under et intervju. Og dermed begynte alle å spekulere på en mulig gjenforening.

- Det er ingen som kommer til å bli overrasket om Landon og Bianca finner tilbake til hverandre veldig snart. De har hatt kontakt hele veien, og de står hverandre svært nære, sier en venn av Bianca ifølge People. 

Men det spørs om det går veien, om disse ryktene viser seg å stemme...

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901

LES OGSÅ: Sjekk den VM-magen!