Gjorde 17-åring gravid

Nå krever Mel Gibsons ukjente datter og barnebarn å få møte filmstjernen...

OVERRASKELSE: Mel Gibson har hatt et tøft år. Først ble han tatt for fyllekjøring. Nå må han avgi farskapstest... Foto: AP
OVERRASKELSE: Mel Gibson har hatt et tøft år. Først ble han tatt for fyllekjøring. Nå må han avgi farskapstest... Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sjokkerer igjen!

SEHER.NO:  Gibson (50) - som ennå ikke hadde slått gjennom med "Mad Max"-filmene - plukket ifølge News of the World opp den 17 år gamle jenta Marilyn langs veikanten i hjemlandet i Australia i 1976.

SE OG HØR TV: Maya-gull for Gibson!

Da de måtte overnatte i pickup-trucken hans, benyttet film-sjarmøren ifølge News Of The World anledningen til å forføre sin kvinnelige passasjer.

- Han var så sexy. Jeg hadde ikke prevensjon med meg og hadde ikke mye erfaring med menn. Han sa hvis jeg gravid, kunne jeg lett finne ham fordi han ville bli berømt, sier Marilyn til den britiske avisa.

LES OGSÅ: Mel giftet bort datteren!

Da hun senere oppdaget at hun ventet datteren Carmel, klarte hun ikke å finne den ukjente skuespilleren, fordi hun ikke hadde fått noen adresse. Ikke lenge etter giftet hun seg og fikk flere barn med sin ektemann.

Opp gjennom årene har både mor og datter forsøkt å kontakte Gibson - som har syv barn med sin kone Robyn -uten hell.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer