Harald Rønneberg:

Gjør TV-comeback

Den tidligere «Senkveld»-programlederen returnerer til skjermen.

TILBAKE: Etter en liten pause er Harald Rønneberg klar for mer tv med eget program. Foto: Sebastian Ludvigsen/TV 2
TILBAKE: Etter en liten pause er Harald Rønneberg klar for mer tv med eget program. Foto: Sebastian Ludvigsen/TV 2 Vis mer
Publisert

I 15 år ledet Harald Rønneberg (47) og Thomas Numme (50) TV 2-suksessen «Senkveld». Sistnevnte har tidligere returnert til skjermen sammen med kona, og mandag morgen blir det kjent at også Rønneberg er klar for tv igjen - med serien «Helt Harald».

- Drømmen var å komme tilbake med en serie som får seerne til å le og kose seg og samtidig bli inspirert til å prøve noe nytt og spennende, sier Rønneberg i en pressemelding.

Stjernelag

Med seg i serien får han noen av de menneskene som inspirerer han aller mest. Blant dem finner vi Kygo, Aksel Lund Svindal, prinsesse Märtha Louise, Solveig Kloppen, Marcus og Martinus, Jan Thomas, Else Kåss Furuseth og Julie Bergan.

Ifølge pressemeldingen skal de sammen gjennomføre en utfordring Rønneberg har drømt om lenge - og vil samtidig utfordre alle til å sprenge noen grenser.

Harald Rønneberg er på kattehotell etter utfordring i "Senkveld Surprise". Der er han sammen med Unni Lindell når Se & Hør kommer for å intervjue han om dagen. Vis mer

- Jeg mener at livet blir morsommere og bedre hvis vi tør å ta noen sjanser på veien. Mitt motto har alltid vært «det er begrensa hvor dritt det kan gå». Og det er faktisk veldig befriende å tenke på når jeg står overfor en stor eller liten utfordring, sier tv-profilen videre, og fortsetter:

- Som aldri før trenger vi alle noen morsomme øyeblikk og inspirasjon i hverdagen. Og jeg kunne ikke fått med meg en herligere og mer fascinerende gjeng til å prøve å gi seerne nettopp det. Og dét er klart: Du kjenner at du lever når du prøver deg på vannski bak danskebåten med Kygo. Den stopper jo ikke før Hirtshals.

Mer tid med familien

At det etter jobben som «Senkveld»-programleder har blitt mer tid til andre prosjekter for 47-åringen, har kona Sølvi Haugland tidligere fortalt at hun setter pris på.

- Det har vært veldig, veldig hyggelig, sa hun til Se og Hør i 2019 om det å ha ektemannen mer hjemme.

TILBAKE: Annette Walther Numme og mannen Thomas Numme gjester Senkveld. Der forteller Walther Numme om hvordan stress fra mannens tidligere arbeidsplass kunne påvirke sexlivet. Video: TV2 Vis mer

- Vi har hatt litt mer familietid, og vi har det så fint sammen, så all tid vi får sammen er en bonus, fortsatte hun.

Rønneberg og Numme ledet «Senkveld» i 15 år etter at de tok over for Hans Christian Andersen og Tommy Steine, som var de første programlederne i 2001. I dag er det Stian Blipp og Helene Olafsen som har tatt over stafettpinnen.

Rønnebergs nye program har premiere allerede i starten av februar.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen realitystjernen?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer