GJØR SUKSESS: Utroskapsskandalen har utvilsomt gitt Jordyn Woods større plass i mediene. Nå blir hun også stjerne i en Youtube-video. Foto: NTB Scanpix
GJØR SUKSESS: Utroskapsskandalen har utvilsomt gitt Jordyn Woods større plass i mediene. Nå blir hun også stjerne i en Youtube-video. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jordyn Woods:

Gjør suksess etter utroskapsskandalen

Det er liten tvil om at skandalen med Tristan Thompson kan ha vært fruktbar for 21-åringens personlige berømmelse.

Publisert

Som en nær venn av Kardashian-familien, er det ikke første gang at Jordyn Woods (21) har vært i rampelyset. Likevel er det er det liten tvil om at den siste måneden har ført til et langt større mediepress enn tidligere for 21-åringen.

Årsaken var at Woods ble sett i het omfavnelse med Khloé Kardashians daværende kjæreste, Tristan Thompson (27).

Etter en rekke stikk, kommentarer og innlegg i sosiale medier, og et mye omtalt intervju under Jada Pinkett Smiths (47) Facebook-show, «Red Table Talk», roet hysteriet seg noe.

Det tok likevel ikke lang tid fra stormen lugnet, til at Woods ser ut til å sole seg i glansen av medienes søkelys.

Saken fortsetter nedenfor.

MEDIEPRESS: Da Jordyn Woods dro på middag med Youtube-stjernen Justin Roberts, ventet det et hav av paparazzier utenfor. Foto: NTB Scanpix
MEDIEPRESS: Da Jordyn Woods dro på middag med Youtube-stjernen Justin Roberts, ventet det et hav av paparazzier utenfor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stjerne i musikkvideo

En drøy måned etter skandalen, som satte punktum for forholdet mellom Tristan og Khloé, tar Woods fatt på et noe overraskende prosjekt.

Ifølge E! News blir Woods nå, sammen med influenseren Sofia Jamora, stjerne i musikkvideoen «Way Too Much», som utgis av den 16 år gamle Youtuberen Justin Roberts. Ifølge nettstedet skal videoen handle om unge mennesker som blir stjerner på sosiale medier, og om konsekvensene det har når stjernetilværelsen blir «Way Too Much».

Tidligere denne uken postet også Woods et innlegg av seg selv på Instagram fra settet.

View this post on Instagram

🧬

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Innspillingen skal ha startet sist onsdag, og Youtube-videoen ventes å ha premiere 12. april.

Saken fortsetter nedenfor.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

- Solte seg i glansen

I forbindelse med samarbeidet var Woods og Justin på middag i West Hollywood, og Jordyn ble møtt av et hav av paparazzier utenfor restauranten. TMZ vil ha det til at hun virkelig så ut til å storkose seg i medienes søkelys.

Ifølge nettstedet hadde hele 32 fotografer samlet seg i håp om å få et bilde og en kommentar fra 21-åringen.

Saken fortsetter nedenfor.

SMILTE: Jordyn Woods smilte til de oppmøtte fotografene, men ga ingen kommentarer. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
SMILTE: Jordyn Woods smilte til de oppmøtte fotografene, men ga ingen kommentarer. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

Til tross for at spørsmål som «Savner du Kylie?», «Har du flyttet ut tingene dine?», «Har du snakket med Khloe?» og «Angrer du på intervjuet på Red Table Talk?» skal ha haglet mot henne, var det ingen kommentarer å hente fra Woods.

Ettersom Woods lenge har levd i skyggen av den berømte Kardashian-familien, er det dermed liten tvil om at skandalen kan ha vært fruktbar for 21-åringens personlige berømmelse.

- Ikke årsaken til bruddet

En uke etter at den angivelige utroskapsskandalen slo ned i Kardashian-familien som en bombe, valgte Woods å fortelle sin side av saken på Jadas Facebook-show. Det skal angivelig ha vært fordi hun følte at 47-åringen ikke dømmer henne.

Saken fortsetter nedenfor.

I et intervju med Jada Pinkett Smith, i TV-programmet «Red Table Talk», innrømmet hun å ha kysset med Tristan, men nekter for at de to hadde sex.

Som en del av den lengre forklaringen, uttalte hun blant annet at de danset, drakk og koste seg på festen, men nektet for at de to hadde sex.

- Aldri. Det var aldri i tankene mine. Det skjedde ikke og kommer aldri til å skje. Og det er derfor jeg er villig til å gå gjennom en løgndetektortest eller hva som helst for å bevise min uskyld. Jeg vil at folk skal vite sannheten, og viktigst av alt, jeg vil at de involverte skal vite sannheten, sa hun blant annet.

Saken fortsetter nedenfor.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

Hun mente også at hun ikke er årsaken til bruddet mellom Tristan og Khloé.

- Denne situasjonen har kanskje gjort det vanskeligere for henne å bli i forholdet, men jeg er ikke grunnen til bruddet.

Uttalelsen fikk Khloé til å rase mot Jordyn i sosiale medier. Hun hevdet at 21-åringen ikke fortalte sannheten og at det er nettopp Woods som har ødelagt familielykken.

- Hvorfor lyver du Jordyn Woods? Hvis du skal prøve å redde deg selv ved å gå offentlig med dette i stedet for å ringe meg privat å unnskylde deg først, så bør du i det minste være ÆRLIG i historien din. Og forresten: Du ER grunnen til at familien min har gått i oppløsning!

Dagen etterpå bestemte derimot Khloé seg for å ta tilbake tiraden, ved å legge skylden på eksen i stedet.

- Det som har vært vanskeligere og mer smertefullt er det å bli såret av noen som står meg nær. En som jeg elsker og behandler som en lillesøster. Men Jordyn skal ikke ha skylda for bruddet vårt. Dette var Tristans feil, skrev hun.

LES OGSÅ: - Det virker nesten som at hun graver seg dypere og dypere ned

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer