Carola Häggkvist:

- Gjør stor skade

Carola slår tilbake mot eksmannens bok.

REAGERER: Artist Carola Häggkvist går hardt ut mot uttalelsene fra eksmannen, Runar Søgaard, sin nye bok. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
REAGERER: Artist Carola Häggkvist går hardt ut mot uttalelsene fra eksmannen, Runar Søgaard, sin nye bok. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist Carola Häggkvist (54) reagerer på den nye boken til sin eksmann Runar Søgaard (53). Boka lanseres på mandag, og har fått tittelen «Gud ga oss ti bud – jeg har brutt ni av dem».

Søgaard har framholdt at ekskona er forelagt alt som er skrevet om henne via forlaget.

I en e-post til svenske Aftonbladet skriver Carolas pressekontakt at artisten har valgt å ikke lese boka, «av dypt personlige grunner, da tiden med ham har gjort og fortsatt gjør tilstrekkelig stor skade», skriver avisen.

Hun skriver videre at artisten ikke har ønsket å ta del i bokprosjektet på noen måte, og at hun «ikke vil være med på å promotere boken hans, som han profiterer på gjennom lavest mulige nivå.»

Dagbladet har vært i kontakt med Carola Häggkvists manager. Hun opplyser at Carola ikke ønsker å kommentere boka.

KRANGEL: Runar Søgaard ble beskyldt for å ha kalt Abubakar Hussain for en «negerbolle» i «Camp Kulinaris». Video: Viafree/Rød Løper Vis mer

Fikk lese

I 2000 var skilsmissen mellom Søgaard og Carola et faktum. Han opplevde det som sitt livs største nederlag.

- For meg var ekteskapet «for life», men pressen fikk det til å se ut som om bruddet var min skyld. For første gang skal hele sannheten på borde, forteller Søgaard i et intervju med Dagbladet.

Forlaget Vigmostad & Bjørke melder i en e-post at både Carola og Jessica, hans andre kone, har fått forelagt delene som omhandler dem. De har ikke hatt innsigelser eller kommentarer til boka.

Amadeus Søgaard, sønnen til Runar Søgaard og Carola Häggkvist, har blitt en voksen mann. Sjekk hvordan han ser ut i dag! Vis mer

- Vondt

I februar i fjor ble Søgaard dømt til ett år og åtte måneders ubetinget fengsel for skatteunndragelse.

- Det vonde er å bli uthengt som kriminell. Vi leverte inn årsoppgaven for seint, og verken mitt hovedvitne, min advokat eller jeg medvirket under rettssaken. Dommen ble gitt etter en monolog fra aktoratet. Hadde denne type sak vært ført i Norge, ville den endt med en bot. Nå er saken anket, og jeg håper den blir strøket.

Runar Søgaard jobber i dag som ledelseskonsulent og holder foredrag i Skandinavia og rundt om i verden. Han deler bosted mellom Stockholm og Oslo.

Det har ikke lykkes Dagbladet å komme i kontakt med Søgaard torsdag.

LES OGSÅ: Carola tilgir sin norske eks-mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer