EN HALV MILLION: Jørgine «Funkygine» Vasstrand er klar for finale i «Skal vi danse», og har de siste lørdagene hatt på seg sin såkalte «lykketruse». Nå avslører hun hva hun skal gjøre med trusa hvis hun vinner. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Rød Løper Vis mer

Jørgine i «Skal vi danse»-finalen 2019:

Gjør som Tone før finalen

Jørgine Massa Vasstrand og Aleksander Hetland tar helt spesielle grep for å vinne «Skal vi danse» lørdag kveld.

Publisert

For 13 år siden kunne artist og influenser Tone Damli (31) avsløre at hun hadde på seg en lykketruse da hun deltok i «Skal vi danse». Det skulle imidlertid vise seg at trusa ikke kunne hjelpe henne helt til topps, og Damli måtte takke for seg bare uken før finalen.

Også i årets sesong har deltakerne helt spesielle ritualer før de går på parketten, og en av dem gjør akkurat som Tone Damli.

LYKKETRUSE: Tone Damli brukte hvite Calvin Klein-truser da hun var med i dansekonkurransen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
LYKKETRUSE: Tone Damli brukte hvite Calvin Klein-truser da hun var med i dansekonkurransen. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Vis mer

Jørgine Massa Vasstrand (30) har nemlig helt siden hun for første gang fikk 40 poeng danset i samme truse. Overfor Se og Hør letter hun nå på sløret om den såkalte lykketrusa, som hun har klare planer for hvis hun vinner.

- Jeg hadde på meg en grå truse fra Intimissimi i Italia da jeg fikk 40 poeng for dansen til låten «Shallow». Jeg har blitt skikkelig overtroisk av dette «Skal vi danse»-opplegget, så jeg tenkte at denne trusa må jeg ha på meg hver gang, humrer hun.

- Jeg har vasket den mellom hver sending, altså, skyter hun raskt inn.

GIR ALT: Influenseren Jørgine Massa Vasstrand og svømmeren Aleksander Hetland gjør alt de kan for å stå igjen øverst på pallen. Foto: Espen Solli / TV 2
GIR ALT: Influenseren Jørgine Massa Vasstrand og svømmeren Aleksander Hetland gjør alt de kan for å stå igjen øverst på pallen. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Se video øverst i saken!

Selger trusa

30-åringen påpeker også at hun har planer om å ha den på seg under finalen på lørdag.

- Hvis jeg ikke finner den på lørdag, går jeg rett i kjelleren. Jeg tror oppriktig på at jeg kommer til å vinne «Skal vi danse» hvis jeg har på meg den trusa, sier tv-profilen spøkefullt.

Og hvis hun så ender øverst på pallen lørdag, har hun klare planer for hva hun har tenkt å gjøre med trusa:

- Jeg skal prøve å selge den på Ebay for en halv million.

NØDT ELLER SANNHET: Inspirert av «Ex on the Beach» ga vi kjendisene et ultimatum: Nødt eller sannhet? Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/Rød Løper Vis mer

- Skal du vaske den eller legge den ut brukt?

- Jeg tror at hvis jeg legge den ut brukt, så er det større sannsynlighet for å få mer penger for den. Kanskje det blir budrunde til og med, sier hun og ler.

Når det gjelder andre ritualer, svarer Vasstrand:

- Nei, det er bare den trusa, som jeg tar på fra morgenen av. Synes du jeg burde ha skifta? Nei, det holder med ett truseskift om dagen.

- Tenker på ingenting

Aleksander Hetland (36) har på sin side ikke noe lykkeplagg, ei heller en lykkebokser. Derimot har han én rutine han gjør før hver dans.

- Jeg behandler «Skal vi danse» som et svømmestevne. Jeg kommer inn, varmer opp, går gjennom alle detaljene og prøver å få det inn i hodet. Jeg ser det for meg og etter det tenker jeg på ingenting. Jeg prøver å bare nyte det, høre på musikken og stole på at det går, sier han, og fortsetter:

- Hodet kan fort bli fylt med usikkerhet, men jeg prøver å legge det til side og bare ha det gøy. Det er da jeg har danset eller svømt best. Kanskje det henger sammen.

HOTLAND: Alexander Hetland er en av deltakerne i «Skal vi danse». Selv om det er tidlig i sesongen, har han allerede gjort seg bemerket med både mye hud og lidenskap på parketten. Reporter: Thea Hope. Video: Ingebjørg Iversen/Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Svarer på «Skal vi danse»-ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer