Jørgine i «Skal vi danse»-finalen 2019:

Gjør som Tone før finalen

Jørgine Massa Vasstrand og Aleksander Hetland tar helt spesielle grep for å vinne «Skal vi danse» lørdag kveld.

EN HALV MILLION: Jørgine «Funkygine» Vasstrand er klar for finale i «Skal vi danse», og har de siste lørdagene hatt på seg sin såkalte «lykketruse». Nå avslører hun hva hun skal gjøre med trusa hvis hun vinner. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For 13 år siden kunne artist og influenser Tone Damli (31) avsløre at hun hadde på seg en lykketruse da hun deltok i «Skal vi danse». Det skulle imidlertid vise seg at trusa ikke kunne hjelpe henne helt til topps, og Damli måtte takke for seg bare uken før finalen.

Også i årets sesong har deltakerne helt spesielle ritualer før de går på parketten, og en av dem gjør akkurat som Tone Damli.

Jørgine Massa Vasstrand (30) har nemlig helt siden hun for første gang fikk 40 poeng danset i samme truse. Overfor Se og Hør letter hun nå på sløret om den såkalte lykketrusa, som hun har klare planer for hvis hun vinner.

- Jeg hadde på meg en grå truse fra Intimissimi i Italia da jeg fikk 40 poeng for dansen til låten «Shallow». Jeg har blitt skikkelig overtroisk av dette «Skal vi danse»-opplegget, så jeg tenkte at denne trusa må jeg ha på meg hver gang, humrer hun.

- Jeg har vasket den mellom hver sending, altså, skyter hun raskt inn.

Se video øverst i saken!

Selger trusa

30-åringen påpeker også at hun har planer om å ha den på seg under finalen på lørdag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer