Gjør som Rihanna

- Jeg begynte å gråte, sier Tia Mowry om den nye sveisen.

NY SVEIS: Skuespiller Tia Mowry (t.v) har klippet seg og fått samme frisyre som den heite popstjernen Rihanna. Ettbarnsmoren sier sveisen er veldig tidsbesparende, men at hun gråt etter å ha latt lokkene falle. Foto: All Over Press
NY SVEIS: Skuespiller Tia Mowry (t.v) har klippet seg og fått samme frisyre som den heite popstjernen Rihanna. Ettbarnsmoren sier sveisen er veldig tidsbesparende, men at hun gråt etter å ha latt lokkene falle. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Tia Mowry (34), mest kjent fra TV-serien «Sister, Sister» med tvillingsøsteren Tamera (34), har kopiert frisyren til popstjernen Rihanna (24).

«The Game»-skuespilleren er veldig fornøyd med sin nye «look», men innrømmer at det tok tid å venne seg til den.

- Jeg gråt! Jeg skal være ærlig med dere, jeg gråt definitivt. Jeg hadde virkelig ikke forventet den sjokkeffekten, innrømmer hun overfor UsWeekly.

Mowry, som ble mamma for første gang i fjor sommer, sier at det var en stort skritt å klippe av seg sine lange lokker. Hennes råd til andre kvinner som vurderer å gjøre som henne, og Rihanna, er å ikke tenke.

- Hvis man begynner å tenke over det kommer man ikke til å gjøre det. Men det er veldig frigjørende og det sparer deg for mye tid, sier hun om sin nye sveis.

For det å være mor for sønnen Cree Taylor (1), som hun har med ektemannen Cory Hardrict (32), er nemlig tidkrevende nok.

- Jeg er så glad for at jeg bestemte meg for å klippe håret. Det tar bokstavelig talt tre minutter å fikse håret nå. Jeg går ut av dusjen, tar i litt balsam og så er det bare «la oss gå» - jeg elsker det! understreker hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg trengte en pause

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer