Jan Thomas

Gjør som prinsessen

Jan Thomas følger i sporene til Celina Midelfart og prinsesse Ingrid Alexandra.

GLITRET: Jan Thomas smykket seg med sorte diamanter fra eksklusiv juvelér i Oslo under Se og Hørs Reality Awards. Foto: Se og Hør / Juvelér Langaard
GLITRET: Jan Thomas smykket seg med sorte diamanter fra eksklusiv juvelér i Oslo under Se og Hørs Reality Awards. Foto: Se og Hør / Juvelér Langaard Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jan Thomas (56) er en av Norges mest ettertraktede stylister. Han har bred erfaring fra Hollywood og Los Angeles, hvor han i flere år bodde og sørget for at superstjernene glødet på den røde løperen.

Etter at han returnerte til hjemlandet har han bygget opp Jan Thomas Studio, holder foredrag, glitrer som programleder - og er mannen bak «Motepolitiet» i Se og Hør.

Hyllet av fullsatt sal

Da han gjestet Se og Hørs Reality Awards på Fornebu i slutten av september, ble han hyllet av en fullsatt sal. Jan Thomas fikk juryens ærespris, og det var en svært glad Jan Thomas som mottok trofeet på scenen.

STRÅLTE SOM EN DIAMANT: Jan Thomas mottok Juryens ærespris 2023 under Se og Hørs Reality Awards. Foto. Se og Hør.
STRÅLTE SOM EN DIAMANT: Jan Thomas mottok Juryens ærespris 2023 under Se og Hørs Reality Awards. Foto. Se og Hør. Vis mer

- Vær ordentlig. Oppfør dere ordentlig. Vær redelig. Og så må dere jobbe beinhardt. Ekthet og oppriktighet kommer aldri til å gå av moten. Det gjør heller ikke min veldig kostbare Tom Ford-dress. Tusen takk for meg, strålte Jan Thomas.

Smykker for hundretusener

Etter nærmere øyesyn hadde Jan Thomas ikke bare kledd seg i en eksklusiv Tom Ford-dress. Den populære programlederen kunne denne kvelden smykke seg med diamanter til nærmere en halv million kroner!

Smykkene var for anledningen lånt ut av Juvelelér Langaard, som er en av Oslos mest eksklusive smykkebutikker.

Sorte diamanter

Rundt halsen bar Jan Thomas et smykke fra Halskjede fra Shamballa, med et anheng i sort-rhodinert hvitt gull med svarte og hvite diamanter til 170 000 kroner. Ringen besto av 3,71 karat svarte diamanter, som var festet på en rosé. Prisen? 58 000 kroner!

EKSKLUSIV: På bildet fra utdelingen bærer Jan Thomas en sort ring. Foto: Se og Hør
EKSKLUSIV: På bildet fra utdelingen bærer Jan Thomas en sort ring. Foto: Se og Hør Vis mer
KOSTBAR: Ringen koster 170 000 kroner, og består av sorte diamanter og rent gull. Foto: Juvelér Langaard
KOSTBAR: Ringen koster 170 000 kroner, og består av sorte diamanter og rent gull. Foto: Juvelér Langaard Vis mer

Svært verdifulle. Rundt håndleddet hadde også Jan Thomas smykket seg med diamanter. New Tennis-armbåndet i roségull koster 150 000, og kommer med 6,38 karat champagne-fargede diamanter.

Jan Thomas bar også et armbånd i sort stål og hvitt gull, med briljanter til 76 000 kroner. Til sammen koster smykkene over 450 000 kroner!

ARMBÅND: Under dressjakka kunne vi skimte to svært eksklusive armbånd på Jan Thomas. Foto: Se og Hør
ARMBÅND: Under dressjakka kunne vi skimte to svært eksklusive armbånd på Jan Thomas. Foto: Se og Hør Vis mer
150 000: New-Tennis-armbånd med champagnefargede briljanter. Foto: Juvelér Langaard
150 000: New-Tennis-armbånd med champagnefargede briljanter. Foto: Juvelér Langaard Vis mer
76 000: Det billigste smykket Jan Thomas bar kostet 76 000 kroner, er i sort stål og kringsatt med briljanter. Foto: Juvelér Langaard
76 000: Det billigste smykket Jan Thomas bar kostet 76 000 kroner, er i sort stål og kringsatt med briljanter. Foto: Juvelér Langaard Vis mer

Roser Jan Thomas

Kjendisstylisten er en god kunde, og hadde fått lånt smykkene for anledningen. Daglig leder Katrine Adler-Gjerde Juvelér Langaard i Stortingsgata forteller at herresmykker er på moten:

- Trenden for herresmykker har vært stigende den siste tiden og er nå mer spennende og glamorøs enn tidligere. Det er mye bruk av svarte diamanter, og i kombinasjon med roségull, blir disse både edgy og maskuline - uten å bli harde i uttrykket, sier Adler-Gjerde til Se og Hør - og fortsetter:

- Endelig er det også mannens tur til å glitre og gløde!

KONGELIG: De to dronningene sine smykker har fått flere til å lure. Video: Nora Skavhaug, NTB. Vis mer

- Hva er det som gjør Jan Thomas så unik?

- Jan Thomas representerer den moderne mannen, og på lik linje med oss, føler han på internasjonale impulser, avslutter Adler-Gjerde.

HJERTESMYKKE: Prinsesse Ingrid bar et Langaard-smykke på sin 18-årsdag. Foto: NTB
HJERTESMYKKE: Prinsesse Ingrid bar et Langaard-smykke på sin 18-årsdag. Foto: NTB Vis mer

Prinsesser og finansfruer

Juvelér Langaard har alltid vært den foretrukne butikken for Oslos finanselite, og holder sin eksklusive kundeliste tett til brystet. Det har likevel blitt kjent at det var her Kjell Inge Røkke (65) kjøpte kjærlighetsringen til sin daværende kjæreste Celina Midelfart (50) – til en verdi av en halv million kroner!

DÅPSGAVE: Prinsesse Ingrid Alexandra fikk perlesmykket med hjerteanheng og to perleøredobber og to diamant-øredobber av Kongeparet i dåpsgave. Smykkene kom fra Juvelér Langaard, og Sonja dekorerte gaveboksen med bilder. Foto: NTB
DÅPSGAVE: Prinsesse Ingrid Alexandra fikk perlesmykket med hjerteanheng og to perleøredobber og to diamant-øredobber av Kongeparet i dåpsgave. Smykkene kom fra Juvelér Langaard, og Sonja dekorerte gaveboksen med bilder. Foto: NTB Vis mer

Også prinsesse Ingrid Alexandras (19) perlekjede med hjerteanheng, som hun fikk i dåpsgave fra kong Harald (86) og dronning Sonja (86), kom fra Langaard.

LES OGSÅ: Stoler ikke på Daniel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer