Nick Jonas og Priyanka Chopra:

Gjør som Meghan og Harry

- Nå kan de like gjerne ha et kongelig bryllup, også.

GJØR SOM HERTUGPARET: Da Priyanka Chopra og Nick Jonas ble fotografert i helgen, ble resultatet svært likt et bilde av hertuginne Meghan og hennes ektemann prins Harry. Foto: NTB Scanpix
GJØR SOM HERTUGPARET: Da Priyanka Chopra og Nick Jonas ble fotografert i helgen, ble resultatet svært likt et bilde av hertuginne Meghan og hennes ektemann prins Harry. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i mai at ungpikeidolet Nick Jonas (25) for alvor ble koblet til den vakre skuespillerinnen Priyanka Chopra (36).

Bare to måneder senere svirret ryktene om at 25-åringen hadde gått ned på kne, og kort tid senere bekreftet paret at de var forlovet.

Ifølge US Weekly skal Priyanka ha feiret forlovelsen ved å introdusere Nick til sin gode venninne, hertuginne Meghan (37), og hennes ektemann, prins Harry (33).

Vennskapet mellom Priyanka og Meghan strekker seg tilbake til 2016, da de møttes under en middag i forbindelse med «ELLE Women in Television», ifølge People. På dette tidspunktet var Meghan med i tv-serien «Suits».

Det ryktes nå at hertugparet vil være gjester i Nick og Priyankas bryllup i en rekke utenlandske medier, men dette er enda ikke bekreftet av noen parter.

Inspirert av hertugparet

Hertugparets romanse var, i likhet med Nick og Priyankas, relativt skjult før det ble kjent at de var forlovet.

Nå kan det se ut til at det nyforlovede paret igjen er blitt inspirert av sine kongelige venner.

Det amerikanske nettstedet E! News har nemlig bitt seg merke i et bilde av turtelduene som ble tatt i anledning motehuset Ralph Laurens visning under New York Fashion Week i helgen.

Bildet er tatt av den berømte fotografen Alexi Lubromirski, som blant annet sto for de offisielle forlovelses- og bryllupsbildene av Meghan og Harry.

Om det er en tilfeldighet eller ei er ikke kjent, men bildet av Nick og Priyanka er svært likt hertugparets offisielle forlovelsesbilde, som altså ble tatt av samme mann.

FORELSKET: Det kom tydelig frem at Meghan og Harry hadde sterke følelser for hverandre i deres offisielle forlovelsesbilde. Foto: Alexi Lubromirski / Kensington Palace
FORELSKET: Det kom tydelig frem at Meghan og Harry hadde sterke følelser for hverandre i deres offisielle forlovelsesbilde. Foto: Alexi Lubromirski / Kensington Palace Vis mer

Både Priyanka og Meghan lener seg i fanget til sine menn, og plasseringen av hånden med en glitrende forlovelsesring er nesten identisk på de to bildene.

Også i kommentarfeltet på Instagram er det flere som har lagt merke til at bildet minner om hertugparet sitt.

- Den poseringen ser kjent ut, skriver en.

- Nå kan de like gjerne ha et kongelig bryllup, også, skriver en annen.

Selvskreven gjest

Da Meghan og Harry kunngjorde forlovelsen sin i november i fjor, var Priyanka en av de første til å sende sin gratulasjon og lykkønskninger til paret.

- Gratulerer til venninnen min Meghan Markle og prins Harry. Jeg er så glad for deg Meg (Meghan). Du fortjener alltid det beste. Fortsett med det smittsomme smilet, skrev hun under et bilde av det nyforlovede paret.

I forkant av bryllupet i mai, ble det dermed spekulert på om Priyanka ville få det ærefulle oppdraget av å være brudepike for venninnen.

Da bryllupet fant sted 19. mai var derimot ikke skuespillerinnen å se som brudepike. Hun var likevel invitert, og strålte i en Vivienne Westwood-drakt.

BRYLLUPSGJEST: Priyanka var blant gjestene da venninnen Meghan giftet seg med prins Harry i mai. Her med Abigail Spencer. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUPSGJEST: Priyanka var blant gjestene da venninnen Meghan giftet seg med prins Harry i mai. Her med Abigail Spencer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Priyanka ankom St. Georges kapell på Windsor slott i London sammen med «Suits»-stjernen Abigail Spencer.

LES OGSÅ: - Jeg glemte trusa hjemme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer