Kim Kardashian West:

Gjør som Meghan og Harry på bryllupsdagen

West-ekteparet feirer fem års bryllupsdag.

GODT GIFT: Kim Kardashian West og ektemannen Kanye West feirer bryllupsdag 24. mai. Nylig feiret også hertugparet av Sussex, Meghan og Harry, bryllupsdag. Foto: Instagram, Kim Kardashian West / Sussexroyal
GODT GIFT: Kim Kardashian West og ektemannen Kanye West feirer bryllupsdag 24. mai. Nylig feiret også hertugparet av Sussex, Meghan og Harry, bryllupsdag. Foto: Instagram, Kim Kardashian West / Sussexroyal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I morgen, fredag 24. mai, feirer realitystjernen Kim Kardashian West (38) og ektemannen Kanye West (41) fem års bryllupsdag.

Det har altså gått fem år siden stjerneparet ble erklært mann og kone under en storslått seremoni i Italia, og i den anledning har Kim tatt til Instagram for å mimre.

Der har hun delt tre «behind the scenes»-bilder fra forberedelsene til det store øyeblikket da hun skulle få sin kjære etter to år som kjærester.

- Dette var bryllupsdagen min for nesten fem år siden i Italia. Vi fløy inn fra Paris, og stresset for å få alt klart i tide, skriver 38-åringen.

Hastet til midtgangen

Bildene viser Kim i sminkestolen og ikledd brudekjolen rett før vielsen.

- Vi fikk så vidt tid til å ta på brudesløret mitt, for jeg ble dyttet ut døren for å gå opp kirkegulvet. Andrea Bocelli hadde begynt å synge, og det kunne jeg ikke gå glipp av, fortsetter hun.

- Jeg visste ikke at det virkelig var ham (Andrea Bochelli, journ.anm.) før jeg kom til midtgangen i kirken, jeg skrek inni meg, legger Kim til.

- Så mange fantastiske minner.

I anledning bryllupsdagen har realitystjernen også lansert en ny sminkekolleksjon, «Mrs. West-kolleksjonen», der all innpakning er prydet av bilder fra bryllupsdagen.

Gjør som Meghan og Harry

Hvor ideen om å mimre tilbake til bryllupsdagen kommer fra, er ikke kjent, men det kan godt vært at Kim ble inspirert av hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) - som nylig feiret sin aller første bryllupsdag.

19. mai var det nemlig nøyaktig ett år siden St. George's-kapellet på Windsor slott i England ble fylt til randen av kongelige og celebre gjester, da den tidligere «Suits»-skuespilleren fikk sin drømmeprins.

I den anledning delte hertugparet en serie med hittil usette bilder fra bryllupsdagen på Instagram.

«Tusen takk for all kjærlighet og støtte fra så mange av dere rundt om i verden. Hver og en av dere gjorde denne dagen enda mer betydningsfull», skrev paret, som i begynnelsen av mai ble foreldre for første gang, til bildeserien.

Bildene viser blant annet de små øyeblikkene like før selve seremonien, som da prins Harry og forloveren, broren prins William (36), var på vei til kirken, og da Meghan fikk brudebuketten sin før hun skulle gå opp kirkegulvet.

BRYLLUP: Meghan og Harry giftet seg 19. mai i fjor. Nylig feiret de sin første bryllupsdag. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUP: Meghan og Harry giftet seg 19. mai i fjor. Nylig feiret de sin første bryllupsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Firebarnsforeldre

I likhet med Meghan og Harry, fikk Kim og Kanye også nylig barn. Mens hertugparet ble foreldre for første gang, er Kim og Kanye derimot blitt firebarnsforeldre.

Kim og Kanyes sønn, som har fått navnet Psalm, ble født 10. mai, bare fire dager etter at den britiske kongefamilien fikk et nytt familiemedlem, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Overraskende babynavn

Hertugparets navnevalg overrasket mange, da dette ikke var blant de mange navnene som ble spekulert i før fødselen. Også West-ekteparet vekket reaksjoner med sønnens navn, men av helt andre årsaker.

At navnet er noe spesielt, er ikke til å stikke under stol, og en rekke Twitter-brukere har kommet med mer eller mindre humoristiske reaksjoner på navnet.

Saken fortsetter under.

Se dette innlegget på Instagram

Morning ✨

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Twitter-kontoen til Betches, som blant annet driver med humor digitalt, kom med følgende spøkefulle stikk mot babynavnet:

- Psalm West høres ut som et sted der man starter en ny ørkenfestival som tar 1000 dollar per billett.

LES OGSÅ: Babylykke for toppbloggeren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer