Sophie Elise:

- Gjør selvfølgelig vondt

Letter på sløret i nytt podkast-intervju.

MEDIESTORM: Sophie Elise Isachsen har vært aktuell i over ti år, nå åpner hun seg om hvordan det har vært. Her er hun på Gullruten i Bergen tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
MEDIESTORM: Sophie Elise Isachsen har vært aktuell i over ti år, nå åpner hun seg om hvordan det har vært. Her er hun på Gullruten i Bergen tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Allerede som 16-åring ble Sophie Elise Isachsen (27) et offentlig ansikt i Norge da hun begynte å dele innblikk fra livet sitt gjennom bloggen. Siden den gang har hun blitt en av landets største influensere, og har i skrivende stund hele 573 000 følgere på Instagram.

Veien har derimot ikke gått knirkefritt, og Isachsen har stått i en rekke mediestormer, noe hun sist gjorde for bare noen måneder siden da «Farmen kjendis» rullet over skjermene.

I podkasten «Alsgaard & Olafsen», som ledes av Thomas Alsgaard (50) og Helene Olafsen (32), åpner hun seg ytterligere om hvordan hun håndterer det når kritikken hagler som mest. Samtidig røper hun også hvilke krav hun har på sin fremtidige drømmemann.

- Det er veldig privat

I over ti år har Harstad-jenta vært en stor snakkis blant nordmenn, på både godt og vondt. Kritikk har dermed blitt en naturlig del av hverdagen, og det har ved flere anledninger stormet rundt henne.

I podkastepisoden forteller 27-åringen om hvordan hun takler det når alt står på som verst.

- Det kommer an på hvilken type storm det er. Hvis det er en som handler om noe veldig personlig, så gjør det selvfølgelig vondt. Det er ikke alt man kan gå ut med, forklare eller forsvare, siden det ikke bare handler om meg. Ellers er det veldig privat. Men hvis det handler om meg og jobb så prøver jeg bare å ta det litt systematisk, ta det litt bit for bit for å se om det er noe i dette jeg kan gjøre noe med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.