Miley Cyrus og Liam Hemsworth:

Gjør seg klare for et nytt familiemedlem

- De holder på å bygge et barnerom.

VERPESYK: Ifølge flere utenlandske medier skal Miley Cyrus og kjæresten Liam Hemsworth være godt i gang med et nytt barneværelse. Foto: NTB Scanpix
VERPESYK: Ifølge flere utenlandske medier skal Miley Cyrus og kjæresten Liam Hemsworth være godt i gang med et nytt barneværelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): I fjor overrasket den skandaleombruste popsangeren Miley Cyrus (24) og den australske skuespilleren Liam Hemsworth (27) alle da de bestemte seg for å prøve nytt, etter det mye omtalte bruddet i 2013.

Til tross for rykter om at duoen skal ha vurdert et nytt brudd tidligere i år, hevder NW Magazine og Daily Mail at duoen nå planlegger et barn sammen.

Ifølge en kilde til NW Magazine, gjengitt av Daily Mail, skal nemlig duoen være godt i gang med gjøre om et av de fem soverommene i millionvillaen til popstjernen i Nashville Tennessee, til et barneværelse.

- Det er ingen tegn på at hun faktisk er gravid enda, men hun vill gjerne bli det. De koser seg veldig med å innredet det nye barneværelse, forteller kilden.

Saken fortsetter under bildet:

TURBULENT: Miley Cyrus og Liam Hemsworth brøt forlovelsen i 2013. I fjor ble det kjent at stjerneparet hadde funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT: Miley Cyrus og Liam Hemsworth brøt forlovelsen i 2013. I fjor ble det kjent at stjerneparet hadde funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Planlagt alt

Ifølge nettstedet er paret godt i gang med prosessen, og kilden forteller at duoen allerede har plukket ut møbler til det nye rommet.

- De har allerede valgt ut hva slags barneseng de vil ha. Miley elsker ideen om å pynte den med gammeldagse detaljer, forteller kilden.

- Forlovet seg i hemmelighet

Miley og Liam møttes for første gang under innspillingen av «The Last Song» i 2009.

Paret forlovet seg i 2012, men gjorde det slutt året etter.

I perioden etter bruddet hadde Miley Cyrus flere romanser, både med gutter og jenter. I fjor fant duoen imidlertid tilbake til hverandre, og spekulasjonene om at duoen skal ha forlovet seg dukket raskt opp i amerikanske medier.

I januar gikk det rykter om at Miley og Liam hadde giftet seg i all hemmelighet på nyttårsaften.

Bryllupet har aldri blitt kommentert av duoen selv, og i sommer svirret ryktene nok en gang om at bryllupet mellom de skal ha blitt flyttet til juli.

- Paret skal smis i hymens lenker i Las Vegas i juli. Akkurat nå er planen at det skal skje 4. juli, hvor familie og nære venner er invitert, fortalte en kilde til Daily Mail den gang.

Om duoen faktisk giftet seg i sommer er fremdeles ikke kjent, og verken Miley eller Liam har kommentert rykteflommen.

Saken fortsetter under:

Kranglet om ekteskapskontrakt

Selv om kjærligheten mellom de to ser ut til å blomstre disse dager, har det likevel vært skjær i sjøen for det unge paret de siste månedene.

Mange stjerner velger å signere en ekteskapskontrakt før de gifter seg, for å beskytte formuene sine. Men da Miley ba Liam signere en, skal han ha flydd i flint.

- Det ble en eksplosiv krangel. Miley fortalte til vennene sine at Liam ble rasende. De skrek og gråt om hverandre, fortalte en kilde til OK! Australia tidligere i år.

- Hun trodde forholdet var over, la kilden til.

Miley og Liam uttalte seg heller ikke om den saken, men har den siste tiden delt flere bilder sammen på sosiale medier. Det kan dermed virke som at de to har kommet til enighet, og fortsatt er forlovet.

My little angel and I.

Et innlegg delt av Liam Hemsworth (@liamhemsworth)

LES OGSÅ: Avslører varme følelser for skuespillerkollega