FENGSELSTRAFF: Ali ble dømt til 120 dager i fengsel etter at han kastet et glass i hodet på en annen gjest på et utested.  Foto: Scanpix
FENGSELSTRAFF: Ali ble dømt til 120 dager i fengsel etter at han kastet et glass i hodet på en annen gjest på et utested. Foto: ScanpixVis mer

Gjør opprør i fengsel

Voldsdømte Zahid Ali aksjonerte mot dårlig lønn.

SEHER.NO: Den voldsdømte komikeren Zahid Ali (31) og resten av de innsatte i Hof fengsel aksjonerte i forrige uke mot fengselsledelsen, skriver Se og Hør.

Årsaken - de innsatte mener de får for dårlig lønn for sitt fengselsarbeid, som består av pallesnekring, møbelproduksjon, vasking og kjøkkentjeneste.

Ali ble i fjor sommer dømt til 120 dager i fengsel etter å ha kastet et glass i ansiktet på en annen gjest ved utestedet Lace Pavillion i Horten.

Straffen soner han ved Hof fengsel i Vestfold, der de innsatte da får 53 kroner dagen for sitt arbeid.

Dette synes altså Ali og resten av de innsatte at var en såpass "dårlig deal" at de forrige tirsdag bestemte seg for å legge ned sitt arbeid.

Alis manager, Henriette Bugge, ønsket ikke å kommentere hendelsen ovenfor ukebladet.

LES OGSÅ: - Fengselsdom for Zahid Ali

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.