Will og Jaden Smith:

Gjør narr av sønnen i ny video - hylles på internett

- Dette er det morsomste jeg har sett i hele mitt liv.

NÆRT FORHOLD: Det er liten tvil om at Will Smith er stolt over sin sønn, Jaden. Det ønsker han nå å vise, om enn på en litt spesiell måte. Foto: Michael Kovac/Getty Images for Netflix/AFP/ NTB Scanpix
NÆRT FORHOLD: Det er liten tvil om at Will Smith er stolt over sin sønn, Jaden. Det ønsker han nå å vise, om enn på en litt spesiell måte. Foto: Michael Kovac/Getty Images for Netflix/AFP/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): At superstjernen Will Smith (49) er en mann med mange talenter, er ingen hemmelighet.

Den tidligere rapperen - og mangeårig skuespilleren - har tilsynelatende videreført flere av disse ferdighetene til sine barn - deriblant det musikalske.

Både datteren Willow (17) og sønnen Jaden (19) har slått seg opp som artister, hvor sistnevntes album «SYRE» nylig nådde over 100 millioner strømminger på Spotify.

Dét skulle ikke gå ubemerket hen i pappa Wills øyne.

I går la han nemlig ut en videosnutt på Instagram, som på kort tid er sett over fire millioner ganger. Videoen, som omtales som «hysterisk morsom», er en parodi med utgangspunkt i musikkvideoen til Jadens låt «Icon».

ORIGINALVERSJONEN: Jaden Smith med musikkvideo til låten «Icon». Video: 2017 MSFTSMusic / Roc Nation Records, LLC Vis mer

- Det ekte ikonet

Will er naturligvis iført samme antrekk som sin sønn. Håret er likt, tennene er - på lik linje som i videoen - prydet av såkalte «grillz», og han sitter særdeles bakoverlent i bilen, mens han snakker på telefonen - som i originalversjonen.

Alt er selvfølgelig bare hakket mer overdrevet og karikert.

49-åringen forsøker seg også på en «moonwalk». Selv om utførelsen kanskje ikke er like grasiøs som den Jaden serverte, skal det imidlertid ikke stå på innsatsen.

På tross av at vi bare er to måneder ut i det nye året, mener mange at 49-åringen allerede nå har vunnet prisen for «Årets far». Ifølge Time falt parodien også i smak hos personen som er utgangspunkt for det hele.

Se parodien under:

- Dere, jeg har løyet. Pappa er faktisk det ekte ikonet, skriver Jaden i kommentarfeltet, med referanse til tittelen på egen låt, ifølge avisa.

- Pappa, dette er det morsomste jeg har sett i hele mitt liv. Du er den beste pappaen noen kunne bedt om ... Tusen takk for at du lar meg få uttrykke meg selv, selv om jeg tar det litt for langt noen ganger. Jeg elsker deg så høyt (...). Forresten, takk for at du har den beste Instagram-kontoen på jorda.

Det er ikke til å stikke under stol at Will Smith er stolt av sin sønn. Målet med parodien er naturligvis å gratulere Jaden for å ha nådd nevnte milepæl.

- Gratulerer med 100 millioner Spotify-strømminger, Jaden! Det er en deilig gave for en forelder å få lov til å beundre sine barn. Fortsett å være deg!

LES OGSÅ: Will Smith åpner seg om ekteskapsproblemene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer