Gjør narr av lesbe-ryktene

Underholdt på TV med egen lesbe-sketsj!

DYKTIG: Ellen Page er en svært dyktig skuespiller med en lovende karriere foran seg. Foto: All Over Press
DYKTIG: Ellen Page er en svært dyktig skuespiller med en lovende karriere foran seg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Oscar-nominerte Ellen Page (21) gjorde kraftig narr av lesbe-ryktene i går, da hun spøkefullt sa hun hadde lyst til å "klemme en dame med bena for å uttrykke vennskap".

"Juno"-stjernens seksuelle legning har vært gjenstand for flere spekulasjoner etter de mange "guttejente"-rollene hun har hatt.

Da hun i helgen ledet komishowet "Saturday Night Live" gjorde hun narr av ryktene, og viste frem en egen "lesbe-sketsj".

I sketsjen kommer Page overlykkelig hjem til kjæresten sin etter en Melissa Etheridge-konsert og jubler at hun "ble helt homo" på konserten.

- Det var fantastisk, jeg følte meg som en oljelampe som aldri hadde blitt tent, og nå gløder jeg med søster-ild, jubler Page.

- Det var så mange søte, korte hårsveiser der, og jeg brydde meg ikke i det hele tatt om at jeg ikke hadde sminke på meg. Jeg følte meg så fri!, fortsetter den ekstatiske jenta.

Komikeren Andy Samberg, som spiller kjæresten hennes i sketsjen, svarte: "Du har blitt så homo!"

Mens hun ligger og ruller på gulvet og holder fast i sine egne ben svarer Ellen: 

- Homo? Ikke i det hele tatt! Men jeg forstår ikke helt hva du mener med det, da. Hvorfor må alt ha en merkelapp? Hvorfor kan jeg ikke bare klemme en dame med bena for å uttrykke vennskap?

LES OGSÅ: På Oscar med sports-BH!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer