<strong>SJOKKERTE PROGRAMLEDERNE:</strong> Jerry Seinfeld sjokkerte «Daybreak»-programlederne med sine uttalelser om kongefamilien.  Foto: Stella Pictures
SJOKKERTE PROGRAMLEDERNE: Jerry Seinfeld sjokkerte «Daybreak»-programlederne med sine uttalelser om kongefamilien. Foto: Stella Pictures Vis mer

Gjør narr av kongefamilien

- Det er jo helt sirkus, sier komikeren Jerry Seinfeld.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det engelske kongehuset har fått mye oppmerksomhet i anledning bryllupet til prins William og Kate Middleton. Nå gjør den amerikanske «Seinfeld»-komikeren Jerry Seinfeld (56) narr av hysteriet.

- Det er en sirkusforestilling. Det er helt absurd, sier komikeren da «Daybreak»-programlederen spurte om han gledet seg til det kongelige bryllupet.

Videre forteller Seinfeld at hele verden later som det er spesielt å være kongelig.

- Det er en typisk engelsk greie hvor de leker og kler seg ut. La oss alle sammen late som om dette er spesielle mennesker. Det er jo som en teaterforestilling.

56-åringen påstår også at grunnen til at England har de beste teatrene i verden, er at de elsker å kle seg ut og leke.

- De er ikke noen spesielle mennesker. Det er utkledning og tull, falske hatter og kapper. Det er fantastisk. Vi har ikke noe lignende i USA, sier Seinfeld.

«Daybreak»-programlederne Christine Bleakley og Adrian Chiles la ikke skjul på at de ble sjokkert og irritert over uttalelsene hans.

- Hvordan våger han? Det er greit at briter kritiserer det britiske kongehuset, men det er ikke greit når amerikanere gjør det, sier Chiles tydelig irritert. 

4. juni står Jerry på scenen i Telenor Arena i Bærum. Kanskje kan den norske kongefamilien vente seg en liknende tirade fra den berømte komikeren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Seinfeld gjenforenes!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer