David og Victoria Beckham:

Gjør narr av kona

- Aner ikke hva jeg snakker om.

SPØKEFUGL: David Beckham benytter muligheten til å fleipe litt med kona i en ny TikTok-video. Foto: Skjermdump TikTok
SPØKEFUGL: David Beckham benytter muligheten til å fleipe litt med kona i en ny TikTok-video. Foto: Skjermdump TikTok Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Victoria (49) og David Beckham (48) inntok først rampelyset som henholdsvis artist og fotballproff - men har gjennom årene fått flere ben å stå på.

Victoria har blant annet gjort det stort med sitt eget sminkemerke, Victoria Beckham Beauty.

Flittig deler hun oppdateringer fra sminkemerket på sine sosiale medier, deriblant TikTok - og nå har også ektemannen valgt å gjøre det samme, men en litt ironisk vri på det hele.

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

I et klipp delt på plattformen hermer han nemlig etter Victorias siste innlegg, hvor hun sitter foran kamera og viser hvordan hun sminker seg. I Davids klipp befinner han seg på det som ser ut som nøyaktig samme sted som kona, mens han spiller inn en klassisk hudpleierutine-video.

- Så vi skal bruke litt av dette. Kona mi sier at dette er det beste lyset å sitte i når man skal lage content, innleder han videoen.

- Jeg er vanligvis enig, men jeg aner virkelig ikke hva jeg snakker om.

RASER: Victoria Beckham, kjent som «Posh Spice», reagerer på den ubehagelige situasjonen hun ble satt i da hun besøkte talkshowet «TFI Friday». Reporter: Bjørge Dahle Johansen. Video: AP / «TFI Friday» Vis mer

Hele tiden sitter han med en sminkekost som han stryker over ansiktet.

- Jeg liker å holde huden min fuktig og å ta vare på huden min, og dette er den beste måten å gjøre det på, ifølge Victoria Beckham Beauty, sier David.

I kommentarfeltet virker det som om følgerne også setter pris på den tidligere fotballproffens stunt.

«Sminkeopplæringen vi ikke visste at vi trengte», skriver en mens en annen mener David er en «legende».

«Dette er hysterisk, jeg elsker det», skriver en tredje.

Victoria selv har kalt videoen «Herr Beckhams egne Victoria Beckham Beauty-sminkevideo».

BECKHAM: En lettere oppgitt David Beckham la ut dette klippet av sin kone Victoria, som benytter enhver mulighet til å få trent litt. Video: Instagram / @DavidBeckham Vis mer

LES OGSÅ: Stikk til ektemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer