HISTORISK: Opptredenen til Britney Spears, Madonna, Christina Aguilera og Missy Elliot under MTV Video Music Awards i 2003, huskes trolig best for dette øyeblikket. Foto: NTB Scanpix
HISTORISK: Opptredenen til Britney Spears, Madonna, Christina Aguilera og Missy Elliot under MTV Video Music Awards i 2003, huskes trolig best for dette øyeblikket. Foto: NTB ScanpixVis mer

Christina Aguilera:

Gjør narr av det berømte kysset

Først dagen derpå skjønte Christina Aguilera at hun var blitt snytt for oppmerksomhet av TV-produksjonen.

Året er 2003. Stjerne-firkløveret Madonna (60), Missy Elliot (47), Britney Spears (36) og Christina Aguilera (37) sparker i gang MTV Video Music Awards med et forrykende sceneshow - som for alltid skal sette resten av utdelingen i skyggen.

Det er til tonene av «Like a virgin», mellom hoftevrikking og gjenkjennbare strofer, at kveldens mest omtalte øyeblikk blir skapt.

Vi snakker selvsagt om det til dels heftige (i alle fall på den tiden) tungekysset til Madonna og Britney, som ble viet stor oppmerksomhet midt i beste sendetid.

Ble klippet bort

For mens mange vil betegne kline-øyeblikket som uforglemmelig, har mange trolig glemt at Madonna gjentok manøveren med Christina Aguilera like etterpå. Riktignok med litt mindre entusiasme og kamerafokus, vel å merke.

Femten år senere er «forskjellsbehandlingen» fortsatt ikke glemt hos sistnevnte. I et intervju med radioverten Andy Cohen betegner Aguilera hele situasjonen som «merkelig».

- Jeg husker at jeg åpnet avisene dagen derpå, og tenkte: «Jøss, jeg ble visst utelatt», forteller hun til Cohen, ifølge kjendiskanalen E!.

JODA, DET SKJEDDE: Både fotografer og publikum fikk med seg hele klineseansen under utdelingens åpningsnummer. Det gjorde ikke tv-seerne, som bare ble vitne til Britney-delen. Foto: NTB Scanpix
JODA, DET SKJEDDE: Både fotografer og publikum fikk med seg hele klineseansen under utdelingens åpningsnummer. Det gjorde ikke tv-seerne, som bare ble vitne til Britney-delen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Årsaken til at Aguileras daværende poperkerival stakk av med all oppmerksomheten, skyldes ingen ringere enn Justin Timberlake.

For idet det var Aguileras tur til å dele et kyss med dronningen av pop, var kameraene et helt annet sted. Tv-produksjonen ønsket nemlig å klippe inn reaksjonen til nettopp Timberlake, som fulgte showet fra salen.

HADDE NYLIG GJORT DET SLUTT: Justin Timberlake og Britney Spears var et par mellom 1999 og 2002. Foto: NTB Scanpix
HADDE NYLIG GJORT DET SLUTT: Justin Timberlake og Britney Spears var et par mellom 1999 og 2002. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Var ikke engang kjærester

Timberlake og Spears var som kjent et av popverdenens mest omtalte par på begynnelsen av 2000-tallet. De to ble kjærester i 1999, og valgte å gå hver til sitt tre år senere.

- De var altså ikke engang kjærester på dette tidspunktet. Det var en enkel finte, påpeker Aguilera, som understreker at hun ikke har noe uoppgjort med verken MTV, Madonna, Britney Spears eller Justin Timberlake.

- Jeg leverte en legendarisk opptreden. Hun (Britney) kan få det kysset, sier 37-åringen.

Hva gjelder Britney Spears mente mange at øyeblikket markerte slutten på hennes en gang så uskyldige image - noe hun selv forsøkte å motbevise i etterkant.

- Jeg tror fortsatt jeg er prektig. Jeg går ikke hjem og har orgier. Jeg opptrer og uttrykker meg seg selv, fortalte hun til CNN.

Kalte Britney for «feig»

Videre fortalte popstjernen at hun og Madonna hadde blitt enige om å føle seg fram og se hva som skjedde under opptredenen.

- Jeg visste ikke at kysset ville vare så lenge. Jeg har aldri kysset en kvinne før, og kommer ikke til å gjøre det igjen. Kanskje med Madonna, sa hun.

Det er ikke første gang Christina Aguilera snakker om det famøse stuntet, som senere er blitt betegnet som et av utdelingens mest historiske øyeblikk.

I 2003 var hun derimot langt mer krass, da hun i et intervju gikk så langt som å kalle Britney Spears for «feig».

- Det var meningen at hun skulle synge, og at jeg skulle kysse, men hvem vet hva som skjedde, sa hun til den amerikanske musikkavisen Blender.

LES OGSÅ: Solgte eiendom for over syv millioner

Hyller samboeren etter fødselen

Hyller samboeren etter fødselen

Venter sitt tredje barn: - Han er skremt

Venter sitt tredje barn: - Han er skremt

- Skilles ni måneder etter bryllupet

- Skilles ni måneder etter bryllupet

Oppdrar sønnen som jente

Oppdrar sønnen som jente

Fikk barn med sin 31 år yngre kone

Fikk barn med sin 31 år yngre kone

TV-stjerne kommer ut av skapet

TV-stjerne kommer ut av skapet

Avslører vill penge­bruk på datteren

Avslører vill penge­bruk på datteren

- Det er bare ikke passende

- Det er bare ikke passende

Barna til Danmarks rikeste mann drept

Barna til Danmarks rikeste mann drept

- På plass før den kongelige fødselen

- På plass før den kongelige fødselen

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255