Gjør narr av Cheryls Norgesbesøk

- Norge, kan dere ignorere henne?

SNAKKET OM BRUDDET: Cheryl Cole snakket om bruddet med Ashley da hun gjestet Skavlan. Britiske medier oppfordrer Norge til å ignorere besøket. Foto: Anne Liv Ekroll, NRK
SNAKKET OM BRUDDET: Cheryl Cole snakket om bruddet med Ashley da hun gjestet Skavlan. Britiske medier oppfordrer Norge til å ignorere besøket. Foto: Anne Liv Ekroll, NRK Vis mer
SEHER.NO: «Girls Aloud»-sangeren Cheryl Coles (26) Norgesbesøk har ikke gått upåaktet hen i de britiske mediene. The Sun var fredag tidlig ute med å gjøre narr av superstjernens visitt i Oslo.

Cole gjestet torsdag kveld NRK-programmet «Skavlan». Tabloidavisen skriver i artikkelen at de mener Cole gjør hva som helst for oppmerksomhet, og ber derfor hele Norge om å ignorere stjernen. Ifølge avisen er Oslo kun et av mange steder i Europe stjernen besøker i disse dager for å snakke om sitt eget liv.

«Norge, kan dere ignorere Cheryl», er derfor tittelen på The Suns sak.

Men det er ikke bare sangstjernen som får gjennomgå i artikkelen, både Oslo og den norske musikken blir nevnt.

«Hun ble fotografert da hun forlot en restaurant i åsen over den norske hovedstaden, som visstnok hadde lovt en flott utsikt over byen. Synd det var for mørkt til at Cheryl kunne nyte den, blir det skrevet».

«Den kalde temperaturen tvang henne til å sette seg i den ventende bilen. Forhåpentligvis spilte ikke sjåføren en samleplate med norsk popmusikk...»

Sangstjernen snakket om bruddet med fotballstjernen Ashley Cole under innspillingen av programmet. Den siste tiden har det blitt avslørt at stjernen var utro mot Cheryl med hele fire kvinner. Nå ønsker Cheryl å oppnå suksess på egenhånd.

PS: The Sun oppdaterte fredag kveld saken, der den originale tittelen er fjernet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Snakket om bruddet på «Skavlan»