Gjør narr av barnebarnets navn

Bob Geldof ber datteren Peaches forandre sønnens navn.

<strong>BER OM NYTT NAVN:</strong> Bob Geldof liker ikke at barnebarnet heter Astala og ber datteren Peaches om å forandre navnet.  Foto: All Over Press
BER OM NYTT NAVN: Bob Geldof liker ikke at barnebarnet heter Astala og ber datteren Peaches om å forandre navnet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I april ble Peaches Geldof (23) mor for første gang da hun fødte en sønn. Rockedatteren og forloveden Thomas Cohen ga babyen det uvanlige navnet Astala Dylan Willow Cohen-Geldof, noe som ikke falt i smak hos bestefar Bob (60).

- Æsj! Hva vil de kalle ham på skolen? Ass? Stella? Det er bare å innse at det er et jentenavn, sier han til The Sun.

Han fortalte også at han har bedt datteren om å revurdere navnevalget.

I Geldof-familien er det tradisjon å gi barna uvanlige navn, og det kom overraskende på mange at navnet ikke falt i smak hos Bob. Han og eks-konen Paula Yates har gitt spesielle navn til alle sine fire døtre. Den nybakte moren heter Peaches Honeyblossom og søstrene har fått navnene Fifi Trixibelle (29), Little Pixie (21) og adoptivdatteren heter Heavenly Hiraani Tiger Lily Hutchence Geldof.

«The Boomtown Rats»-stjernen legger likevel til at han er lykkelig over endelig å bli bestefar.

- Jeg har svømt i østrogen hele livet og nå endelig kommer det en liten gutt inn i familien.

Det er tvilsomt om Peaches endrer sønnens navn.

- Vi fant Astala i en bok med babynavn. Det er et ganske uvanlig navn. Dette blir nok en veldig stilfull baby, har hun sagt til Daily Mail. 
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer