VISER FRAM SIN NYE KROPP: Ti år etter at hun debuterte som nakenmodell i avisen The Sun, stiller Jodie Marsh igjen opp for å vise fram sin nye fitness-kropp. Foto: All Over Press
VISER FRAM SIN NYE KROPP: Ti år etter at hun debuterte som nakenmodell i avisen The Sun, stiller Jodie Marsh igjen opp for å vise fram sin nye fitness-kropp. Foto: All Over Press Vis mer

Gjør naken-comeback etter sjokkbildene

- Jeg ville løpe naken over en offentlig gate, hvis du ba meg om det, sier modellen Jodie Marsh.

Publisert
SEHER.NO: Den britiske modellen Jodie Marsh vakte stor oppsikt da hun i forrige måned viste fram sin nye fitness-kropp på nettstedet Twitter.

32-åringen er knapt til å kjenne igjen fra tiden på 2000-tallet da hun var en av Storbritannias mest kjente glamourmodeller.

Nakentilbudene har imidlertid strømmet inn etter at Marsh relanserte seg selv som fitnessutøver, og nå har hun takket ja til å vise seg fram i Evas drakt for sin tidligere arbeidsgiver The Sun (ekstern lenke).

- Jeg har aldri vært mer stolt av kroppen min enn nå. Jeg ville løpe naken over en offentlig gate, hvis du ba meg om det, sier hun i forbindelse med foto-shooten, som skjer ti år etter at hun først kastet klærne for avisen.

Marsh som spiller inn en ny realityserie om sitt liv som fitnessutøver, hevder treningen har gjort henne glad i kroppen sin for første gang på mange år.

- Etter at jeg slo igjennom første gang, sluttet jeg å trene og mistet gradvis fastheten i kroppen. Til slutt ble det så ille at jeg slet med å ta av meg klærne foran en mann.

- Men etter at jeg begynte med bodybuilding har alt forandret seg. For første gang på mange år føler jeg at jeg har kontroll, sier hun til The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer