Knapt noen vet hvordan det egentlig går med Michael Schumacher etter en skiulykke i 2013, hvor Formel 1-stjernen slo hodet i en stein.
Det er ikke blitt offentliggjort ett eneste bilde av den 53 år gamle tyskeren i etterkant, og familien har delt lite informasjon. I forbindelse med Netflix-dokumentar om Formel 1-legenden i fjor uttalte kona Corinna:

Uttalelse gir håp: - Helt spesielt
- Det er klart at jeg savner Michael hver dag. Ikke bare jeg, men barna, hele familien og alle rundt ham. Men Michael er der. Annerledes, men han er der, og det gir oss styrke.
- Mistenksom
Den svenske professoren Jan Lexell jobber som overlege med fokus på hjerneskader og langvarig rehabilitering på Skånes Universitetssykehus i Sverige.
Schumachers kone Corinna legger ikke skjul på at noe har forandret seg for mannen, og det støtter den svenske professoren.

Avslører rørende historie om faren
Lexell har ingen inngående kunnskap om Schumachers helsetilstand, men på generelt grunnlag er han ikke overrasket over rapportene som har kommet om Schumachers helsetilstand.
- Uttalelsene ga meg det bilde vi kan forvente etter å ha lest om skaden da det skjedde, sier Lexell til Aftonbladet.
Han fortsetter:
- Det som gjør meg mistenksom er at han nok hadde vist seg offentlig hvis han hadde blitt bedre. Jeg tror at han fortsatt har problemer siden han velger å ikke gjøre det.

Om sorgen: - Forandrer deg for alltid
Hva nå?
Den siste store utviklingen i Schumacher-sagaen kom i 2019. Da ble 53-åringen innlagt på sykehus i Paris i all hemmelighet. Franske Le Parisien hevdet at han skulle gjennomgå en stamcellebehandling.
Italienske Contro Copertina hevdet også at tyskeren gjennomgikk en liknende operasjon i 2020. Behandlingen ble beskrevet som eksperimentell.
Den svenske professoren Lexell mener at stamcellebehandling er en del av framtida, men påpeker at det per dags dato ikke er vitenskapelig bevist at det er mulig å gjenskape hjernefunksjoner hos et menneske.
Derfor mener han at rehabiliteringen av Schumacher sannsynligvis ikke handler om å gjøre fremskritt:

Kjempeformue og traumatisk dødsfall
- Det er generelt ikke sånn at man plutselig reiser seg opp etter at nesten alt har stått stille i ti år. Det betyr ikke at små framskritt er umulig, selv etter en stor skade som dette. Men det har snart gått ti år fra ulykken nå, jeg vil påstå at tilstanden kommer til å forbli stabil.
LES OGSÅ: Dramatisk: - Jeg skrek av smerte