Kristin Gjelsvik:

- Gjør litt ekstra vondt

Kristin Gjelsvik åpner seg om å feire jul uten sønnen.

ANNERLEDES JUL: Julefeiringa blir ikke helt den samme for Kristin Gjelsvik i år. Foto: Jørn H.Moen / Dagbladet
ANNERLEDES JUL: Julefeiringa blir ikke helt den samme for Kristin Gjelsvik i år. Foto: Jørn H.Moen / Dagbladet Vis mer
Publisert

I juli kom sjokkbeskjeden om at Kristin Gjelsvik (36) og samboeren Dennis Poppe Thorsen (31) hadde gått hver til sitt, etter 10 år som kjærester.

Paret, som møttes under innspilling av «Paradise Hotel» i 2012, har sønnen Falk (3) sammen.

Et samlivsbrudd er ofte vanskelig på mange måter, men den første julen kan være ekstra tøff.

AVSLØRER: Kristin Gjelsvik og sønnen Falk har flyttet fra Drammen til Bærum. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Det blir den hvert fall for Gjelsvik, som nå forteller om hvordan det blir å ikke skulle feire sammen med sønnen sin.

«Det blir så rart å ikke skulle våkne opp med ham på julaften, og spise julestrømpe sammen med ham mens vi ser på juleprogrammer på TV. Så rart å ikke se gleden i øynene hans når han åpner julegaver som inneholder tog og ski, og kjenne den intense begeistringen utfolde seg i rommet», skriver hun i et innlegg på Instagram.

Gjelsvik forteller at hun nettopp har levert sønnen i Stavanger, hvor han skal feire jula med familien der.

FLYTTER: Kristin Gjelsvik flytter straks til Stavanger med familien. Men først skal huset i Drammen selges. Reporter: Kine Falch. Video: Dennis Appelong Hagbru. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

«Jeg skal ikke se ham igjen før i romjula, og jeg kjenner det gjør vondt i hele kroppen. Samtidig vet jeg at han får en fantastisk julefeiring her borte, og at det neste år er min tur».

Det blir en helt spesiell jul for 36-åringen av flere grunner.

I år skal hun nemlig feire med rundt 30 ukjente personer, som av ulike grunner gruer seg til jul. Hun har invitert de hjem til seg selv.

TÅRER: Kristin Gjelsvik begynner å gråte når hun snakker om dette. Kan sees på discovery+ og på TVNorge 20.30 Video: Discovery+ Vis mer

«Jeg håper jeg klarer å skape en magisk dag for disse fine menneskene, og at det ikke bare er Falk som får fine juleminner å se tilbake på, men også disse nærmere tretti personene som i år ikke skal være ensomme», forteller hun i samme innlegg.

At hun åpnet huset for fremmede denne jula kunne influenseren avsløre allerede i november.

Til Se og Hør kunne hun den gangen fortelle at det er noe hun har hatt lyst til å gjennomføre i flere år, men at det ikke alltid har gått opp i opp med andre juleplaner.

UTSTEMT: «Forræder» har krevd sitt andre offer, etter at Kristin Gjelsvik ble eliminert - 19 ble til 18 da gruppa gikk sammen om å stemme ut en av deltakerne. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Det er så mange som er ensomme på julaften og som synes det er en kjempevanskelig dag. Da tenkte jeg: «Why not?» Jeg har både husrom og hjerterom. Det synes jeg er en fin måte og snu en kjip og sår situasjon om til noe litt mer positivt.

Se og Hør har kontaktet Kristin Gjelsvik for en kommentar, foreløpig uten hell.

LES OGSÅ: Det var forferdelig å høre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer