GLEDER SEG: Både Nils Christian Fossvik, Heine Totland og Paul-Ottar Haga gleder seg enormt til premieren på "Mamma Mia!" i neste uke.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
GLEDER SEG: Både Nils Christian Fossvik, Heine Totland og Paul-Ottar Haga gleder seg enormt til premieren på "Mamma Mia!" i neste uke. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

- Gjør ikke dette for å tøffe oss

"Mamma Mia"-gutta bryr seg ikke om å være macho...

SEHER.NO: Se videointervju med "Mamma Mia!"-stjernene lenger ned!

Torsdag i neste uke er det duket for storstilt teaterfest, når en av verdens største musikalsensasjoner,  ABBA-musikalen "Mamma Mia", har premiere på Folketeateret i Oslo

I hovedrollene finner man flere av Norges største skuespillerstjerner, deriblant Heidi Gjermundstad Broch, Paul-Ottar Haga, Arlene Wilkes og Kjersti Elvik.

I tillegg har også "Grease"-stjerne Sofie Bjerketvedt, samt MGP-finalist fra Velvet Ink. - Anette Amelia Larsen, sentrale roller.

Men selv om "Mamma Mia" på mange måter er en oppsetning laget for og i regi av kvinner, hevder de tre gutta som spiller "fedrene" i musikalen at det er minst like morsomt for dem. 

Selv om slengbukser, selvbruningskrem og glitter kanskje kan bli litt vel feminint til tider...

- Absolutt. "Mamma Mia" er ikke noe man blir med på for å tøffe seg for gutta. Men på den andre siden er det noe som er laget for og av kvinner, og vi føler oss mildt sagt beæret over å få være med, sier Paul-Ottar Haga, Nils Christian Fossvik og Heine Totland til Seher.no.

For det å få være med på en såpass stor, omtalt og kjent forestilling, tar gutta som en stor ære.

- Det er bare kjempegøy, helt fantastisk. Å få lov til å være med på et sånt tog av en forestilling er en utrolig opplevelse. Hele konseptet er så spesielt, det er jo verdens største suksess både på musikal og filmfront, så det er et utrolig privilegie, sier de.
 
Allerede i forkant av premieren er det solgt over 90.000 biletter, noe som tilsvarer nærmere 1400 publikummere hver kveld.

Og på premieredagen neste torsdager det ventet storstilt besøk av selveste Benny Andersson og Björn Ulvaeus.

Men hverken Haga, Fossvik eller Totland er spesielt nervøse for å opptre foran ABBA-stjernene.

- Nei. De blir sikkert så begeistret for å se oss atte. Det blir bare gøy, ler de.

"Mamma Mia!" har premiere på Folketeateret i Oslo torsdag 19. mars.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:¨- Jeg var helt "pling i bollen"

Se videointervju med "Mamma Mia!"-stjernene nedenfor:

 

[obj:media:7639]