NAKEN: I oktober i fjor, kastet Lady Gaga alle klærne under en konsert. Gjør hun det samme i kveld?  Foto: All Over Press
NAKEN: I oktober i fjor, kastet Lady Gaga alle klærne under en konsert. Gjør hun det samme i kveld? Foto: All Over PressVis mer

Gjør hun dette i Norge i kveld?

I fjor kastet Lady Gaga alle klærne på scenen i London. Nå spekuleres det i om superstjernen vil gjøre det samme under kveldens konsert på Telenor Arena.

SEOGHØR.NO: Lady Gaga (28) er kjent for sine hemningsløse sceneshow, og da hun opptrådte på nattklubben G-A-Y i London i oktober i fjor, kastet hun alle klærne for publikum.

 I kveld holder hun konsert i Telenor Arena og mange fans spør seg nok om superstjernen kommertil å strippe for Oslo-publikumet også i kveld.

Da hun kledde av seg i London, var hun der for å promotere albumet «Artpop». I forbindelse med låta «Venus», viste hun frem kroppen til publikum.

Opptredenen markerte «Poker Face»-stjernes første livefremføring av låten, og for å forsikre seg om at hun kom til å bli kveldens snakkis, strippet Gaga av seg sin hvite kjole til musikkens siste toner.

Albumet «Artpop» debuterte på førsteplass på Billboard 200, men har ikke vært like populært som «Born This Way».

Naken eller ei, sjansen er stor for at konsertpublikumet kommer til å få se mye hud.

Superstjernen skapte nylig oppstyr med sin nye reklamevideo for sin parfyme Eau de Gaga. Her viser hun en sensuell side av seg selv, og ruller seg rundt sammen med nakne menn.

HUD: Lady Gaga er ikke redd for å vise ekstra mye hud på konsertene sine. Her fra forrige ukes konsert i Amsterdam.  Foto: REX/Beretta/Sims/All Over Press
HUD: Lady Gaga er ikke redd for å vise ekstra mye hud på konsertene sine. Her fra forrige ukes konsert i Amsterdam. Foto: REX/Beretta/Sims/All Over Press Vis mer

Ga ut jazz-album

- Det er noe annerledes ved Gaga denne gangen. Hun har på seg klær, skrev nettstedet E!Online om reklamen.

Men selv om hun ofte omtales som dronningen av særheter og skandaler, er det ikke til å komme vekk i fra at hun er en svært god vokalist.

I videoen under fremfører hun en akustisk versjon av «Do What You Want» på Alan Carr Chatty Man.

Nylig har hun også gitt ut et jazz-album sammen med legenden Tony Bennett.

«Alan Carr: Chatty Man» sendes onsdag kl. 22 på BBC Entertainment.