Jodie Marsh:

Gjør helomvending etter plastisk operasjon

- Jeg vil ikke ha brystene hengende ut hele tiden, sier den tidligere glamourmodellen.

VIL HA MINDRE PUPPER: TV-stjerna Jodie Marsh. Foto: NTB Scanpix
VIL HA MINDRE PUPPER: TV-stjerna Jodie Marsh. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Glamourmodellen Jodie Marsh (38) har aldri lagt skjul på at hun har forstørret brystene ved hjelp av plastisk operasjon.

Men etter å ha stilt opp på utallige toppløsbilder, magasinforsider og flere ærlige intervjuer om puppene sine, gjør hun nå en helomvending.

Nå vil hun ikke ha implantater lengre.

Nylig fortalte den britiske programlederen og tidligere glamourmodellen til Daily Mail at hun fremdeles er veldig glad i størrelsen, men at hun trenger en forandring.

VILLE FINNE EKTEMANN: Jodie March på premieren av sitt eget show kalt «Totally Jodie Marsh» der hun ville finne noen å gifte seg med. Foto: NTB Scanpix
VILLE FINNE EKTEMANN: Jodie March på premieren av sitt eget show kalt «Totally Jodie Marsh» der hun ville finne noen å gifte seg med. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Marsh sier til bladet at hun har lyst til å se mer kvinnelig og elegant ut etterhvert som hun blir eldre.

Komplisert operasjon

- Det eneste jeg vil er å få brystene mine redusert. Jeg har snakket med et par kirurger om det, men på grunn av størrelsen og hva de må gjøre for å få de til å se bra ut, sier de at er en veldig komplisert operasjon.

- Det er fint å ha muligheten til å vise kløft og være sexy, men for meg handler det om å se elegant ut og ikke ha puppene hengende ut hele tiden

Ikke en «quick fix»

Tidligere har hun operert brystene større, samt endret på nesen. Hun har også vært programleder i en dokumentar for TV-kanalen TLC om temaet i 2015.

I programmet stilte hun spørsmål ved hvorfor så mange vil endre på utseendet sitt. Hun fikk kritikk for å ha fremmet plastisk kirurgi, men hevdet senere at det ikke er en «quick fix» å legge seg under kniven.

«Kirurgi er et mirakel hvis det kan gjøre deg lykkelig og mer selvsikker, men folk misbruker det og blir avhengig. Jeg tror det er veldig farlig,» sa hun til Daily Star i 2014.

«Jeg tror de leter på feil sted for å fikse noe som gjør de ulykkelige.»

Levde i sølibat i tre år

Jodie Marsh har tidligere også vært med i den britiske versjonen av «Celebrity Big Brother.» Etter deltakelsen var hun som regel å finne på en vill fest med mannlig selskap ved sin side.

For seks år siden sa det stopp. Til Seoghør.no fortalte hun i 2013 at hun valgte å leve i sølibat i tre år.

«Det var ikke sånn at jeg planla at jeg skulle leve i sølibat i tre år. Poenget mitt var at jeg ikke ville ligge med noen hvis ikke jeg hadde følelser for de.»

Videre fortalte programlederen at hun ikke ville ha sex med en tilfeldig mann, men at det heller skulle være noe helt spesielt.

«Det var sånn det startet. Etter som tiden har gått har jeg blitt mer og mer bestemt på valget mitt og mindre og mindre interessert i tilfeldig sex. For at jeg skulle ha hatt sex med noen nå så måtte jeg virkelig være forelsket i ham.»

LES OGSÅ: Jodie Marsh: - Jeg elsker rumpa mi!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer