David Beckham:

Gjør hårete comeback etter 13 år

David Beckham overrasket på scenen.

FØR OG NÅ: David Beckham har ikke mistet sansen for hestehale-frisyren han først dukket opp med i 2004. Foto: NTB Scanpix
FØR OG NÅ: David Beckham har ikke mistet sansen for hestehale-frisyren han først dukket opp med i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no) Helt siden han slo igjennom på fotballbanen på 1990-tallet, har den tidligere Manchester United-stjernen David Beckham (41) vært kjent for å overraske på hårfronten.

Søndag gjorde han det igjen, da han dukket mottok prisen PFA Merit Award i London.

Firebarnspappaen hadde for anledningen satt håret opp i en liten hestehale, 13 år etter at hun viste seg med frisyren for første gang.

FAMILIEMANN: David Beckham er opptatt av familien sin. Her er han sammen med datteren Harper. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEMANN: David Beckham er opptatt av familien sin. Her er han sammen med datteren Harper. Foto: NTB Scanpix Vis mer

David gjorde imidlertid ikke noe poeng av sin nye frisyre da han tok i mot prisen.

- Jeg er beæret over å ha spilt for lagene jeg har gjort og for de managerene jeg har hatt. Og med de forskjellige lagkameratene, så har det vært en spesiell karriere for meg - 22 år, sa han ifølge The Sun.

David er ikke den eneste i familien som kan glede seg over å motta priser om dagen.

Kona ble hedret

Tidligere i april fikk hans kone Victoria Beckham den britiske imperieordenen (OBE) av prins William i Buckingham Palace, ifølge Daily Mail.

David Beckham (41) fikk selv OBE-orden i 2003 for sin innsats som kaptein på det engelske landslaget og fordi han var blitt en trendsetter i hele verden.

På vei inn portene hadde Victoria med seg ektemannen, i tillegg til moren Jackie og pappaen Tony, som fulgte etter og vinket til mengden.

STOLT EKTEMANN: David Beckham fulgte stolt med da kona Victoria tidligere denne måneden ble tildelt ordenen OBE i hjemlandet Storbritannia. Foto: NTB Scanpix
STOLT EKTEMANN: David Beckham fulgte stolt med da kona Victoria tidligere denne måneden ble tildelt ordenen OBE i hjemlandet Storbritannia. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Victoria Beckham hadde på seg en lang svart kjole og lilla høye hæler.

Etter utdelingen viste Beckham sin takknemlighet overfor pressen.

- Det var en glede å være på Buckingham Palace i dag. Jeg er stolt over å være britisk og jeg er stolt og takknemlig over å ha fått OBE-medaljen fra hertugen av Cambridge.

- Om du drømmer stort og jobber hardt kan du oppnå store ting. Jeg er så glad for å kunne dele dette øyeblikket med mine foreldre og min ektemann. Uten deres støtte og kjærlighet hadde ikke dette vært mulig.

Victoria debuterte med sin første kleskolleksjon under New York Fashion Week i september 2008, hvor ti kjoler ble hyllet. De har i ettertid vunnet flere priser, og hun har også fått en utmerkelse for beste klesmerke under den britiske mote-utdelingen i 2011 og 2014, ifølge Daily Mail.

Victoria var også nominert som årets designer i 2016.

Victoria får medaljen 14 år etter at ektemannen David Beckham fikk den for sin suksess innen fotballen.

LES OGSÅ: David Beckham gjør narr av sønnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer