Avril Lavigne og Tyga:

- Gjør forholdet offentlig

Utroskapsryktene har fått bein å gå på etter den brutte forlovelsen.

KLINTE TIL: Tyga og Avril Lavigne ser ut til å bekrefte forholdet. Foto: LAURENT BENHAMOU/SIPA/Shutterstock/NTB
KLINTE TIL: Tyga og Avril Lavigne ser ut til å bekrefte forholdet. Foto: LAURENT BENHAMOU/SIPA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det har stormet rundt Avril Lavigne (38) etter at nyheten om den brutte forlovelsen mellom henne og rockeren Mod Sun (35) ble kjent for knappe to uker siden.

«Complicated»-stjernens talsperson bekreftet bruddet til E! News, og kort tid senere brøt Mod Sun tausheten. Han la ikke skjul på at det hele kom som en overraskelse på ham.

«I løpet av en uke forandret hele livet mitt seg fullstendig... Jeg bare vet at det er en plan bak dette. Jeg skal holde hodet høyt og alltid lytte til hjertet mitt, selv når det føles knust. Å være omringet av kjærlighet hver kveld på turné har vært en absolutt velsignelse. Jeg har de beste vennene i hele verden. Tusen takk for at dere har ryggen min. Sees på scenen», skrev han i et innlegg på Instagram.

HJERTEKNUST: I det spanske Netflix-programmet «Love Never Lies» får deltaker Sara se kjæresten sin Guillem være intim med en annen kvinne, og velger å ta hevn etter en hjerteskjærende reaksjon. Video: Rød Løper / Netflix Vis mer

«Kysser i Paris»

Allerede sist måned begynte ryktene å svirre om at Lavigne hadde vært utro mot forloveden. Da dukket det nemlig opp klemmebilder av henne og Tyga (33), Kylie Jenners (25) ekskjæreste, etter en middag på Nobu i Malibu.

Da duoen forrige uke dukket opp sammen i Paris, samme by som Mod Sun fridde til popstjernen ett år tidligere, ble det ytterligere fyr på bålet.

«Avril Lavigne og Tyga gjør virkelig ikke noe for å stoppe ryktene om at de dater», skrev TMZ som også publiserte en video av at de to kom sammen ut av en bil.

Lavigne og Tyga befinner seg fremdeles sammen i Paris hvor de deltar på moteuken. Og nå blir også kyssebilder av duoen publisert i utenlandsk presse og på sosiale medier.

«Avril Lavigne kysser Tyga i Paris. Bekrefter dette romansen?», skriver TMZ og fortsetter:

«De gjemmer seg ikke lenger. Det ser virkelig ut som om Avril Lavigne og Tyga dater... Kysser foran kamera i kjærlighetens by».

Videre skriver nettstedet at duoen så ut som et par på «Mugler X Hunter Schafers»-motefest og at de holdt hender da de ankom.

Under bildet TMZ har publisert har det kommet en rekke kommentarer.

«Hun var forlovet for mindre enn en måned siden», deler en bruker.

«Dette er bare merkelig», mener en annen.

«Jeg synes synd på Mod Sun», påpekes det.

People omtaler også saken.

«Avril Lavigne og Tyga gjør forholdet offentlig i den mest romantiske byen i verden», skriver de, mens en kilde uttaler følgende til nettstedet:

- De holder på å bli kjent med hverandre. Det er veldig nytt. Og veldig avslappet.

LES OGSÅ: Avslører detaljer om sin 20 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer