«Norges nye megahit»:

Gjør flere endringer

«Norges nye megahit» tar flere grep før lørdagens sending.

NDRES: TV-programmet «Norges nye megahit» blir også påvirket av de nye tiltakene. Foto: Jan-Petter Dahl / TV 2
NDRES: TV-programmet «Norges nye megahit» blir også påvirket av de nye tiltakene. Foto: Jan-Petter Dahl / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld kom regjeringen med en rekke nye tiltak for å hindre videre smitte av coronaviruset.

På pressekonferansen kom det blant annet frem at det på offentlige arrangementer blir lov med tre ganger kohorter av 200 personer med to meter avstand mellom kohortene - altså 600 personer der det er faste tilviste plasser.

MARIA MARIA: Magnus Devold er veldig stolt av hva kjæresten Maria Stavang får til i «Norges nye megahit». Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Endringer

Onsdag opplyser TV 2 overfor Se og Hør at de nå tar grep i forkant av lørdagens TV-sendinger. Det gjelder blant andre «Norges nye megahit».

- Med bakgrunn i smittesituasjonen har vi i dag besluttet at «Norges nye megahit» kommer til å gå uten publikum i studio førstkommende lørdag, sier pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, til Se og Hør, og fortsetter:

- Vi har dermed valgt å legge oss på en noe strengere linje enn vi egentlig var nødt til, men vi ønsker ikke å utsette noen av de involverte for noen risiko.

KRITIKK: Oskar Westerlin var tydelig misfornøyd med terninkastet han fikk av Dagbladets anmelder under «Norges nye Megahit». Video: TV2 Vis mer

Smittevernsrutiner

I tillegg til dette settes det opp pleksiglass mellom de seks mentorene og kanalen øker avstanden mellom deltakerne i det området de oppholder seg under sending.

- Dette er nok de tingene som seerne vil kunne legge merke til. Ellers så har vi også gode smittevernrutiner bak kamera, som inkluderer både et test-regime, bruk av munnbind og de generelle retningslinjene som vi alle er blitt så godt vant med gjennom siste to årene, sier pressesjefen.

Han opplyser videre at også «Humoraksjonen», som sendes på TV 2 søndag, kommer til å produseres uten publikum i salen på Christiania Teater.

GAMMEL KJENNING: For den observante seer, la man merke til en tidligere kjenning blant publikum da Abu Hussain sang sin låt under premieren av «Norges nye megahit». Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Litt tettere enn jeg hadde tenkt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer