BLIR MANN OG KONE: Denne helgen gifter skuespiller Evan Olav Ross og Ashlee Simpson seg i en overdådig seremoni i California. Her fra en rød løper-event i november i fjor, da de akkurat hadde begynt å date.  Foto: FameFlynet
BLIR MANN OG KONE: Denne helgen gifter skuespiller Evan Olav Ross og Ashlee Simpson seg i en overdådig seremoni i California. Her fra en rød løper-event i november i fjor, da de akkurat hadde begynt å date. Foto: FameFlynetVis mer

Gjør Evan Olav som pappa Arne Næss?

Den halvt norske 26-åringen gifter seg med Jessica Simpsons lillesøster. Slår det Diana Ross-bryllupet som ble holdt i 1986?

SEOGHØR.NO: Denne helgen gifter artist Ashlee Simpson (29) seg med den norsk-amerikanske skuespilleren Evan Olav Ross (26). De ble kjærester i fjor.

Seremonien blir avholdt i svigermor Diana Ross' (70) luksusbolig i Greeenwitch i Connecticut, og ifølge PageSix er stikkordet for bryllupet «bohem» - som også var tema da storesøster Jessica Simpson arrangerte forlovelsesfest for Ashlee og Evan Olav i mars.

Evan Olav er sønnen til den avdøde norske fjellklateren og forretningsmannen Arne Næss Jr. og soulstjernen Diana Ross (70), som giftet seg i en storslått seremoni i Sveits i 1986.

De to møttes under en ferietur på Bahamas året før, og det tok ikke lang tid for nordmannen gikk ned på kne og fridde til den eksotiske skjønnheten.

Svigermor planlegger bryllup

FAKSIMILE: Se og Hør var selvfølgelig på plass da den norske forretningsmannen Arne Næss Jr. giftet seg med den amerikanske soulstjernen Diana Ross i januar 1986. Foto: Se og Hør
FAKSIMILE: Se og Hør var selvfølgelig på plass da den norske forretningsmannen Arne Næss Jr. giftet seg med den amerikanske soulstjernen Diana Ross i januar 1986. Foto: Se og Hør Vis mer

Da paret inviterte til fest i ekte Hollywood-stil var Se og Hør på plass, og Diana Ross stemte entusiastisk med da Sølvguttene underholdt under bryllupsmiddagen, som ble holdt på luksushotellet Beau Rivage Palace Hotel.Simpsons svigermor Diana Ross har også hatt en finger med i planleggingen av Ashlee og Evan Olavs bryllup. Han har tidligere uttalt til PageSix at hun har vært en god hjelp for paret:

- Hun er involvert i alle deler av bryllupet vårt, og forlovelsesfesten.

Dette lover dermed godt for det kommende ekteparet, som muligens tar en reprise av Evan Ross' foreldres drømmebryllup - som varte flere dager i strekk, og som bryllupsgjester har beskrevet som «en usedvanlig romantisk opplevelse».

Fridde etter et halvt år

Evan Olav gikk ned på kne i januar, bare seks måneder etter at paret begynte å date, og ifølge brudgommen kunne de ha giftet seg for lenge siden:

- Helt ærlig, vi kunne ha giftet oss når som helst, og hvor som helst. Vi har bare lyst til å bli mann og kone. Vi er så forelsket. Dette er den mest fantastiske perioden i livet mitt. Til tross for at jeg er ung, lever jeg også et annerledes liv enn de fleste, og jeg kunne ikke valgt en lykkerligere periode å gjøre det på.

I tillegg til Evan Olav fikk også Arne Næss og Diana Ross sønnen Ross Arne Næss (27). Arne Næss jr. omkom i en klatreulykke i nærheten av Cape Town i 2004, og Diana Ross var til stede i eksmannens begravelse som ble avholdt i Oslo.

Dette er første gang 26-åringen gifter seg, mens Ashlee Simpson var gift med rockeren Pete Wentz fra 2008 til 2011. De har sønnen Bronx (5) sammen.

Ashlees artistsøster Jessica Simpson (34) har i likhet med Diana Ross, og så hatt en finger med i bryllupsplanleggingen. Selv giftet hun seg med forloveden Eric Johnson (34) i en romantisk seremoni i Montecito i California 5. juli.

Den kommende bruden er opp etter ørene forelsket i sin tilkommende ektemann, og under forlovelsesfesten i mars tvitret hun entusiastisk på sosiale medier:

«For en fantastisk forlovelsesfest med dem vi er glade i. Vi skal gifte oss!».

Om bryllupet blir like overdådig som Ross/Næss-bryllupet i 1986 gjenstår å se, men ut i fra forlovelsesfest-bildene som ble publisert i mars, ser det ut til at brudeparet har mye å glede seg til!

LES OGSÅ: Diana Ross underholder i sønnens bryllup