«Farmen»:

Gjør endringer

Flere ble skuffet.

KLARE: Årets deltakere er i gang med å leve livet 100 år tilbake i tid. Foto: Anton Soggiu / TV 2
KLARE: Årets deltakere er i gang med å leve livet 100 år tilbake i tid. Foto: Anton Soggiu / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Farmen»-eventyret er i gang, og i uker fremover kan TV-seere følge spent med på hvordan deltakerne klarer seg 100 år tilbake i tid.

I første episode ble det derimot synlig at det er gjort en merkbar endring denne sesongen - til noen av deltakernes store skuffelse.

Tradisjonelt bor det en hundevalp på gården sammen med deltakerne, men denne sesongen er det annerledes. Deltakerne ble nemlig møtt av Stine, en minigris av rasen Canadisk minigris, som de skal ta vare på i tiden de er der.

Nettavisen omtalte saken først.

ØL, KJØTT & SEX: De ferske «Farmen»-deltakerne røper hva de kommer til å savne mest mens de kjemper for tilværelsen. Reporter: Klaus Fjellro. Video: Klaus Fjellro / Rød Løper. Kamera: Nora Skavhaug. Vis mer

I motsetning til de andre gårdsdyrene, skal minigrisen bo i huset sammen med deltakerne.

STINE: Minigrisen Stine er også på plass på gården. Foto: TV 2
STINE: Minigrisen Stine er også på plass på gården. Foto: TV 2 Vis mer

- Den er jo søt, men jeg hadde håpet på en hundevalp, sier Diana Rooz (30) i episoden.

Det fulgte også et element av frustrasjon da deltakerne skulle prøve å få Stine med seg inn i huset. Minigrisen liker nemlig ikke å løftes, og må lokkes inn og ut av huset.

- Det er veldig irriterende at vi ikke kan løfte på den minigrisen. Hadde vi fått en valp så kunne man kost med den og hatt den på fanget, men grisen må holdes på gulvet. Og hvis du løfter den freser den sånn som griser gjør, så det er ikke så veldig gøy enda, sier Charlotte Tigerstedt (53) i episoden.

Endringer: «Farmen» er endelig tilbake, men denne gang er det blitt gjort store endringer i programmet! Episoden er tilgjengelig på TV 2 Play. Video: Rød Løper / TV 2. Vis mer

Pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, forteller overfor Nettavisen at kanalen ønsket å gjøre endringer, og dermed valgte å bytte ut den kjente «Farmen»-hunden.

Dahl understreker at avgjørelsen ikke betyr at det har vært vanskelig å ha hund på gården tidligere.

- Det har vært uproblematisk å ha hund på «Farmen». Men i år valgte vi å ha minigris på gården i stedet for hund fordi vi ønsket å gjøre noen endringer, sier han til nettavisen.

Se og Hør har vært i kontakt med minigrisen Stine, som har følgende å si om saken:

- Nøff nøff nøff. Nøff nøff nøff nøff.

Stine utdyper:

- Nøff nøff. Oink! Nøff nøff nøff, nøff.

LES OGSÅ: Kommentarfeltet koker etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer