«Camp Kulinaris»:

Gjør endringer i «Camp Kulinaris»

- Ekstremt utfordrende.

NY SESONG: Denne uken var det premiere på ny «Camp Kulinaris»-sesong. Fremover vil programmet gjøre endringer. Foto: Viaplay
NY SESONG: Denne uken var det premiere på ny «Camp Kulinaris»-sesong. Fremover vil programmet gjøre endringer. Foto: Viaplay Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I den første episoden av årets «Camp Kulinaris»-sesong var artist og danser Omer Bhatti (36) åpen om at han er veganer, og derfor spiser plantebasert.

I programmet står det en rekke kjøtt- og fiskeretter på menyen, men selv om Bhatti ikke spiser dette , velger han å bidra i matlagingen.

Han ønsker imidlertid overhodet ikke å smake på dette.

Plantebasert

Se og Hør har tatt en prat med TV-profilen om hvordan han opplevde å være veganer i det populære programmet, og hva han tenker om at det tilsynelatende ikke er særlig tilrettelagt for veganere i «Camp Kulinaris».

- Jeg visste hva jeg takket ja til å bli med på, og så for meg utfordringene som kom. Men jeg hadde forventet og håpet at i hvert fall noe ville vært tilrettelagt for veganere, sier Bhatti, og fortsetter:

- Spesielt i den tida vi lever i nå, hvor det har blitt et stort plantebasert marked som bare kommer til å fortsette å vokse.

Den kjente artisten forklarer imidlertid at han ikke mener at alle skal bli veganere, men påpeker at TV har stor innflytelse på mennesker.

- Hvis TV-kanaler velger å vise hvor godt plantebasert mat kan være, så kan vi i det minste inspirere noen til å spise mer grønt, fortsetter han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer